|
Nu esti logat.
Doza dubla in ultima saptamana !#1 2013-12-09 14:06:14
doza dubla in ultima saptamana !Buna! Am tot cautat pe aici un raspuns, dar tot nu m-am lamurit Iau yasmine de cativa ani buni, iar aseara am luat pastila la ora obisnuita si urmand si un tratament cu nistatina, azi noapte cand m-am trezit sa-mi iau pastila de nistatina, din greseala am luat pastila de yasmin pe care trebuia sa o iau azi ( altfel nu-mi explic cum mi-a disparut ultima pastila din folie). Ideea este ca eu am luat cele 21 pastile, probabil azi noapte am luat pastila care trebuia sa o iau in seara asta. Precizez ca era ultima pastila din folie. Va rog sa-mi spuneti cand incep urmatoarea folie si daca mai sunt protejata. Multumesc anticipat! Offline #2 2013-12-09 14:16:36
Re: doza dubla in ultima saptamana !ia azi o pastila dintr-o folie de rezerva apoi faci pauza si incepi o folie noua in mod normal. Offline #3 2013-12-09 14:20:02
Re: doza dubla in ultima saptamana !Multumesc. Dar avand in vedere ca sunt cam scumpe yasmine si n-as mai cumpara o folie doar pt o pastila, as putea cumva sa scurtez saptamana de pauza ( sa iau pastila din urmatoarea folie in a7-a zi si nu in 8-a ) si sa ma protejez suplimentar in saptamana de pauza? Imi este afectata protectia din folia urmatoare? Offline #4 2013-12-09 14:57:56
Re: doza dubla in ultima saptamana !se mai poate si sa unesti cele 2 folii, fara sa mai faci pauza, caz in care protectia nu va fi afectata. Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-12-09 14:59:05) Offline #5 2013-12-09 16:22:17
Re: doza dubla in ultima saptamana !Buna la recomandarea medicului am inlociut artizia cu desorelle. Astazi ar trebui sa iau prima pastiluta de desorelle dupa pauza de 7 zile . Este nevoie de protectie suplimentara 7 zile avand in vedere doza diferita de hormoni? Offline Publicitateloading...
#6 2013-12-09 16:58:18
Re: doza dubla in ultima saptamana !nu, nu e nevoie Offline #7 2013-12-09 17:00:03
Re: doza dubla in ultima saptamana !Multumesc Heim <3 Offline #8 2014-03-23 13:07:48
Re: doza dubla in ultima saptamana !buna ziua fetelor am si eu 2 intrebari dupa ce am citit mai sus...prima este aseara nu mai stiam daca am luat pastila pe care in mod normal o iau la ora 20:00 si la ora 22:30 am mai luat una ca sa fiu sigura, dintr-o folie de rezerva...intrebarea este ma afecteaza cu ceva este ultima saptamana cu pastile...am mai facut si saptamana trecuta la fel am luat 3 intr-o singura zi pentru ca am facut o entorocolita si am avut scaune in primele patru ore si de teama sa nu le fi eliminat le-am inlocuit la fiecare scaun...si cea de-a doua...am vazut ca i s-a spus mai sus unei alte fete ca daca face pauza mai mica trebuie sa se protejeze...eu am facut asta de vreo 2 ori chiar si luna trecuta dar nu am stiut ca trebuie sa ma protejez...adica am terminat folia duminica cu 21 pastile si am inceput-o tot duminica cu o pastila dintr-o folie de rezerva...trebuia sa ma protejez pt 7 zile? Offline #9 2014-03-23 13:30:35
Re: doza dubla in ultima saptamana !nu are nimic daca iei doua pastile, insa fii mai atenta, nu sunt bomboane, sa iei des 2-3 pe zi nu e deloc indicat Offline #10 2014-03-23 13:47:40
Re: doza dubla in ultima saptamana !ok m-am linistit..da stiu ca nu e ok dar am zis ca mai bine iau 2 decat sa ma risc..si atunci am zis ca daca am avut scaune apoase din cauza enterocolitei se elimina si pastila si de aia am tot inlocuit-o...multumesc si pt raspunsul referitor la pauza chiar ma bagase in ceata ce am citit mai sus Offline #11 2014-03-23 13:55:04
Re: doza dubla in ultima saptamana !degeaba o inlocuiesti cand ai diaree, tranzitul intestinal e accelerat si o iei degeaba, se va elimina... te protejezi suplimentar 7 zile dupa ce rezolvi problema diareei si gata Offline #12 2014-03-23 14:05:11
Re: doza dubla in ultima saptamana !adica trebuia sa ma protejez suplimentar?ca a doua zi am avut contact..am avut doar doua scaune apoase in primele 4 h si atunci am luat 3 pastile..si am mai avut unul dimineata parca dar am luat imodium sau chiar n am mai avut deloc nu mai tin minte exct Offline #13 2014-03-23 14:07:28
Re: doza dubla in ultima saptamana !pai daca nu ai avut 4 sau mai multe scaune intre 2 pastile nu trebuia sa te protejezi suplimentar oricum Offline #14 2014-03-23 14:11:27
Re: doza dubla in ultima saptamana !am inteles...nu am avut 4 maxim 3 sa fi avut dintre care 2 in primele 4 ore..sper sa nu am pprobleme pt ca nu m-am protejat a doua zi... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|