|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei-6#96 2012-02-27 12:40:04
Re: intarzierea menstruatiei
testul este valabil la 3 saptamani de la contact, in sensul ca daca a trecut mai putin poate sa fie sarcina dar sa iasa fals-negativ, dar cum sunt 2 liniute, eu zic ca este insarcinata si sa mearga la ginecologie cat de curand, daca e majora e ok, daca nu, ii trebuie un tutore legal. ce incerci tu sa faci acolo ca idee, este periculos si inconstient si nu o ajuti deloc. nu provoci tu avorturi spontane, ca nu esti medic. vrei sa-ti ajuti amica? do the right thing to do! medic! Offline #97 2012-02-29 16:34:36
Re: intarzierea menstruatieimultumesc fetelor Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-02-29 16:37:16) "Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte Offline #98 2012-03-06 19:43:22
Re: intarzierea menstruatieiBuna . . . am si eu o problema, iau de 2 ani logest si mereu mi-a venit in ziua a 4-a de dimineata, cel tarziu pana la pranz, dar azi trebuia sa-mi vina si pana la ora asta nu s-a intamplat nimic. Luna asta am fost racita, am luat teraflu si bioflu. Ce sanse sunt sa fie ceva nedorit? Multumesc din suflet Offline #99 2012-03-06 19:45:30
Re: intarzierea menstruatieise mai intampla sa se schimbe ziua in care vine daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #100 2014-03-24 15:18:43
Re: intarzierea menstruatieiBuna fetelor. Vreau si eu sa ma lamuriti si pe mine daca cumva vreuna din voi a trecut prin ceva asemanator dupa intreruperea anticonceptionalelor ca si mine. Am decis sa intrerup anticonceptionalele in mai anul trecut, in luna iulie mi-a intarziat 3 saptamani, iar in sept a fost normal. In luna octombrie cand trebuia sa imi vina nu mi-a venit, am tot asteptat si nimic pana ini momentul in care am decis sa ma duc sa fac un control ginecolog. In urma controlului medicul mi-a prescris sa i-au 3 luni de zile cate 10 zile pe luna duphaston pentru a-mi regla din nou menstruatia ceea ce am si facut. Am terminat cele trei luni in luna februarie si acum trebuia practic sa imi vina pe aceeasi data si nimic. Ce ziceti?Insarcinata nu am cum pentru ca am avut contact sexual protejat. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|