homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Puţin ajutor ?n legătură cu testul de sarcina!

#1 2014-04-21 23:09:57

CarinaCarina
Full member
Inregistrat: 2013-02-23

puţin ajutor ?n legătură cu testul de sarcina!

Am şi eu o mică nelămurire, testele de sarcina pot fi fals negative nu? Şi dacă da, ?n ce situaţii sunt aşa? E posibil să fie fals negativ dacă pui prea puţină urdnină ?
Am făcut un Surecheck, a ieşit negativ dar e posibil să fie fals negativ? Au trecut aproape două luni de la ultimul contact deci mă g?ndesc că dacă aş fi fost ?nsărcinată ar fi fost un nivel crescut al hormonilor de sarcina deci ar trebui să fie pozitiv, nu?
Am pus trei-patru picături aşa cum scria dar mă ?ntreb dacă nu e prea puţin. Linia de control a apărut.
Explicaţi-mi şi mie puţin cum e cu testele va rog.

Şi inca ceva, pe test scrie că dacă apare linia a doua după 10min ea nu este valabilă. Nu a apărut deloc deci asta ?nseamnă ceva?

Ultima oara a fost editat de CarinaCarina (2014-04-21 23:46:56)

#2 2014-04-22 08:32:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: puţin ajutor ?n legătură cu testul de sarcina!

fals negativ poate iesi daca testul este facut prea devreme. cel mai sigur este sa se faca la minim 3 saptamani de la ultimul contact cu risc sau la o saptamana de intarziere la un ciclu regulat. in cazul tau poti considera testul negativ fara sa existe loc de dubiu. ai pus urina suficienta, daca 3-4 picaturi spunea si atat ai pus...

pe viitor te rog sa cauti un topic potrivit problemei tale si sa postezi acolo.
inchid aici.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.