homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre alergie?

#1 2014-05-05 21:51:22

Andreeayoyomi
New member
Inregistrat: 2013-04-07

Despre alergie?

Buna. Vreau si eu sa stiu daca exista alergie la prezervativ? Am auzit la cineva ca daca isi pune pezervativ penisul nu mai ramane in erectie... Este posibil asa ceva? Si cum te poti proteja in cazul asta de boli?
Multumesc

#2 2014-05-05 22:07:52

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Despre alergie?

Asta nu e alergie lol. E discomfort psihic cauzat de prezervativ.
Boli ? Pai nu prea poti sa te feresti de boli daca nu folosesti prezervativ. Impotriva sarcinii sunt o gramada de metode mai mult sau mai putin eficiente.
Daca partenerul tau are acest discomfort puteti incerca prezervativul feminin. Si dupa ce faceti toate analizele contraceptive.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2014-05-05 22:14:42

Andreeayoyomi
New member
Inregistrat: 2013-04-07

Am inteles. Si cum ar putea sa scape de acest discomfort pdihic?
Multumesc

#4 2014-05-06 22:01:56

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Prin practica.. Multa practica.. Poti sa-l ajuti tu. Pune tu prezervativul cu miscari lascive, cu buzele..fa-i un oral in timp ce ii pui prezervativul

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.