|
Nu esti logat.
Despre alergie?#1 2014-05-05 21:51:22
Despre alergie?Buna. Vreau si eu sa stiu daca exista alergie la prezervativ? Am auzit la cineva ca daca isi pune pezervativ penisul nu mai ramane in erectie... Este posibil asa ceva? Si cum te poti proteja in cazul asta de boli? Offline #2 2014-05-05 22:07:52
Re: Despre alergie?Asta nu e alergie . E discomfort psihic cauzat de prezervativ. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-05-05 22:14:42
Re: Despre alergie?Am inteles. Si cum ar putea sa scape de acest discomfort pdihic? Offline #4 2014-05-06 22:01:56
Re: Despre alergie?Prin practica.. Multa practica.. Poti sa-l ajuti tu. Pune tu prezervativul cu miscari lascive, cu buzele..fa-i un oral in timp ce ii pui prezervativul "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|