|
Nu esti logat.
Cand pot ramane insarcinata?#1 2014-05-17 00:31:59
cand pot ramane insarcinata?Sper sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns.. pe 7 aprilie am aflat ca sunt in sfarsit insarcinata dar din nefericire bucuria nu a durat mult..la control doctorul mi.a zis ca nu are activitate la inimioara si sa mai asteptam 2 saptamani poate e prea devreme( eu neavand un cm regulat nu stiam exact cat am, ultimul cm fiind pe 15 februarie). dupa 9 zile m.am dus la spital deoarece ma dureau ovarele tare si aveam usoare sangerari si niste cheaguri micute.La fel mi s.a zis ca nu are activitate la inimioara si m.au trimis acasa iar daca sangerarea devine mai abundenta sa revin ccea ce s.a intamplat dupa 2zile. mi.au zis ca nu mai au ce face si trebuie sa fac chiuretaj. am ramas in spital in acea seara sub observatie, cu perfuzii, sangerari tot mai abundente si cheaguri din ce in ce mai mari.. ma tot intrebam dc eu? la cat de mult mi l.am dorit.. dupa 2 ani de asteptari... in acea noapte nici nu am putut dormi... a doua zi mi.au facut chiuretajul sub anestezie generala.. am mai avut dupa o sapt usoare sangerari si dureri.. acum am doua sapt de la nefericitul eveniment la doua zile dupa am fost la doctorul meu si am mai aflat ca am si uter bicorn... tot am citi pe aici ca treb in urmatoarele 3 luni sa nu ramai insarcinata dar el mi.a zis ca pot incerca si din prima luna si ca dupa doua saptamani imi pot relua viata sexuala.. noi ne dorim mult macar un bebe al nostru... e cam greu sa ajung la doctor.. nu suntem in tara iar eu nu cunosc limba si trebuie sa merg de fiecare data cu sotul meu iar el lucreaza si nu poate sa isi ia liber cand vrea, e mai complicat... puteti sa ma ajutati cu un sfat? cand putem incepe din nou ca sa raman insarcinata? va multumesc! Offline #2 2014-05-17 09:29:04
Re: cand pot ramane insarcinata?dupa chiuretaj trebuie lasate sa treaca 3 cicluri menstruale.de asemenea dupa o sarcina pierduta se recomanda analize suplimentare,cele de trombofilie,raspunzatoare de pierderile de sarcina in f multe cazuri.dar cum esti plecata din tara,nu stiu daca le vei putea face.succes! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #3 2014-05-17 10:57:56
Re: cand pot ramane insarcinata?multumesc pt raspuns... eu nici nu.i mai inteleg pe doctori...eu am un cm neregulat adica daca nu iau ceva pastile nu am si cate 6 luni.. am fost la mai mult doctori.. unu a zis ca am probleme cu hormonii si mi.a dat analize de facut surpriza toate au iesit bune.. altu ca am dismenoree, unul ca am ceva la trompe si trebuie tratament... acum aflu ca am uterul bicorn... sunt total bulversata... doctorul imi zice una, alta citesc pe internet.. off.. Offline #4 2014-05-17 12:57:21
Re: cand pot ramane insarcinata?trompele nu se vad la ecograf,ci in urma unei interventii numita histerosalpingografie.nu mai lua tratamente aiurea!faptul ca nu ovulezi se poate sa fie problema lipsei menstrei.in tara nu vii?sa mergi la un medic bun.pierzi timp si sanatate asa. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #5 2014-05-17 13:14:20
Re: cand pot ramane insarcinata?in tara vin abia in august... dar si aici si in tara mi.au data aceleasi pastile, duphaston. aici am luat 4 luni ( din septembrie pana in dec) apoi am zis sa fac pauza sa vad daca imi vine.. mi.a venit pana in febr apoi in martie nu si la inceputul lunii aprilie am aflat ca sunt insarcinata... totusi la mine copilasul nu a avut deloc activitate la inima...am facut 4 eco-vaginale sau cum se cheama intr.o perioada de 2 sapt si acelasi rasp de fiecare data: nu are activitate la inima... dupa chiuretaj doctorul a zis ca pot incerca din prima luna sa raman dar daca si acum se va prinde in partea de sus exista acelasi risc ca si acum... mi.e si friica sa ma raman sa nu mai trec din nou prin asta... Offline Publicitateloading...
#6 2014-05-18 11:39:03
Re: cand pot ramane insarcinata?in partea de sus? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #7 2014-05-19 11:41:45
Re: cand pot ramane insarcinata?asa s.a exprimat el.. mi.a aratat pe o planseta cum arata uterul meu pt ca sincer nici nu stiam ce e ala uter bicorn si unde a fost pozitionata sarcina si a zis ca daca si acum v.a fi acolo exista trei variante: ori se intampla ca acum, pot duce sarcina pana la mai multe saptamani si sa pierd din nou sau o duc pana la sf dar cu tratament. si ca ideal ar fi daca s.ar pozitiona mai jos pt a avea loc sa se dezvolte... sincer nu stiu ce sa cred, am citit despre el (doctor) pe internet si pacientele erau multumite de el+ ca are si doua cabinete si lucreaza si intr.un spital foarte bun de aici si cred ca are ceva experienta... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|