|
Nu esti logat.
Intarzierea ciclului din cauza calciului cu vit. K?#1 2014-07-09 22:15:40
Intarzierea ciclului din cauza calciului cu vit. K?Buna ziua, nu am un ciclu' foarte regulat din cauza chisturilor. Teoretic trebuia sa imi vina ciclul in jurul datei de 3, suntem in 9 si nici un semn ca vrea sa vina, deja sunt 36 de zile de la ultima menstruatie. Acum cateva zile mi-a fost rau, am crezut ca de la caldura, de la farmacie mi-a dat calciu cu vitamina d si vitamina k. am luat cate un pliculet tip de 3 zile, dupa care m-am pricopsit si cu o durere de cap si am luat nurofen. Acum am citit pe internet cum ca vitamina k , calciul si nurofenul pot intarzia sau stopa ciclul. Este adevarat? in stopeaza sau il intarzie? Ultima oara a fost editat de ioana aziza (2014-07-10 15:52:12) Offline #2 2014-07-11 08:48:59
Re: Intarzierea ciclului din cauza calciului cu vit. K?A venit azi dimineata, se pare ca il intarzie un pic, desi am chisturi niciodata nu mi-a intarziat asa mult. Offline #3 2014-07-11 13:19:08
Re: Intarzierea ciclului din cauza calciului cu vit. K?doamne sfinte, in ce lume traim de ti se da la o farmacie vitamina K, fara sa ai reteta, pentru o banala stare de rau???? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2014-07-11 19:23:21
Re: Intarzierea ciclului din cauza calciului cu vit. K?sunt pliculete de calciu impreuna cu vit K si D, toate in acelasi plic, combinate...nu stiu daca am voie sa spun exact numele. De acum asta e, bine ca a venit. Bine ca acum stiu, pe viitor am sa am grija. Ultima oara a fost editat de ioana aziza (2014-07-12 10:14:26) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|