homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Coronarografie

#1 2011-01-18 15:12:02

sweet kiki
Full member
Inregistrat: 2007-08-30

coronarografie

Buna fetelor .In urma unui control cardiologie tatalui  meu i-au rezultat următoarele : - VS cu hipertrofie importantă predominant septala , cu functie sistolica globala buna dar cu modificari segmentare de cinetica , disfunctie diastolica tip relaxare alterata , modificari degenerative de valve, stenoza aortica larga, insuficienta aortica gr II , insuficienta mitrala gr I , DG: HTA esentiala gr. III , boala aortica degenerativa usoara , angina pectorala agravata , insuficienta cardiaca NyhaII TIP 2 , dislipidemie.
Am reusit sa fac o programare la TarguMures , la dr. Ţilea ptr coronarografia .  Nu stiu ce se va intampla dar m-ar interesa mai multe detalii despre spital , doctori , si unde asi putea sa ma cazez pana tata iese din spital . Va rog sa ma ajutati , si sa imi spuneti daca ati mai avut cunostinta despre astfel de cazuri . Va multuesc si imi cer scuze ca postez doar cand am nevoie de voi . Va pup .

#2 2011-01-19 11:43:16

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: coronarografie

Coronarografia se face sub anestezie, deci nu iti face griji ca nu va simtii nimic, se introduce un tub pe artera de la picior, artera care duce direct la inima. Incizia se face exact la incheitura piciorului (sus la bazin, nu stiu daca m-am exprimat corect) iar pacientul trebuie sa stea 12-24 ore nemiscat (nu mai tin minte exact cate ore). Bunicul meu a facut in vara la Fundeni, nu se plateste daca esti internat (asa este oficial, dar noua ne-a cerut medicul care a facut incizia) bang tipic romanesc pana la urma. Daca ai noroc de un medic bun, se pot face minuni. Bunicul meu are 70 de ani si a facut infarct in decembrie 2009 si fiind extrem de puternic 70% din inima a cedat  grater in urma tratamentului inadecvat primit la spitalele din jud. TR. acum functioneaza doar 10% din inima (adica inima lui functioneaza ca a unui copil de 10 ani), dar la Fundeni am nimerit un medic foarte bun, care a administrat nu stiu ce medicament perfuzabil extrem de scump nustiu in jur de 500 ron fiola cesafac dar din iunie pana acum nu a mai avut probleme, isi duce viata normal cu 10% inima. Multa bafta si sa ai noroc de un medic bun  goodluck  daca te mai pot ajuta cu ceva nu ezita sa imi spui.

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-01-20 06:22:49

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Pentru coronografie recomand si eu din suflet spitalul fundeni. Cei de acolo l-au salvat de multe ori pe tatal meu... Despre institutul din tg mures nu stiu sa-ti zic mare lucru din pacate. stai linistita, nu e nimic dureros sau extrem de periculos, tata a facut vreo 3-4 coronografii +stand-uri bagate si a fost ok.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#4 2012-03-12 16:21:52

elisabeth122
Membru
Inregistrat: 2012-03-12

buna fetelor.eu am facut o angioplastie la spitalul Delta din Bucuresti, de catre dr. Dan Deleanu.Un dr. exceptional .Am ales un spital privat deorece costurile sunt cam acelseasi ,iar conditiile nu se compara.Daca doriti mai multe informatii despre cum a decurs interventia va ofer cu multa placere.Acum am revenit la o viata normala si multumesc tuturor pers care au fost alaturi de mine.

#5 2014-08-07 11:12:41

luciman
Membru
Inregistrat: 2014-08-07

buna. Eu am 50 de ani si dupa simptomele clasice in cazul unor probleme cu vasele de sange am ajuns la urgenta la Spitalul Militar. Mi au facut EKG si test de efort care au iesit destul de ok, totusi aveau un dubiu cu privire la ele asa ca urmatoarele zile mi au zis sa merg inapoi pt o coronarografie. Dupa coronarografie au gasit 2 artere infundate, una in proportie de 70% si cealalta 85%. Mi s-a spus ca trebuie sa ma programez pentru un implant de stenturi insa ei nu au disponibile aceste stenturi. M am interesat cu privire la ele si am aflat ca nu se mai pot cumpara. In acest caz trebuie sa merg la particular, insa nici aici nu stiu unde, e pentru prima data cand ma lovesc de aceasta problema. Cei care au trecut prin aceasta experienta ii rog sa imi sugereze numele unor doctori foarte buni.

Publicitate

loading...

#6 2014-08-13 12:25:32

CristianApostolu
Membru
Inregistrat: 2014-08-13

Buna, problemele de coronare stenozate sunt foarte dese si mai ales intalnite la diabetici, fumatori si obezi. Si eu sunt una din acele persoane cu un singur lucru neasteptat: varsta! 46 de ani.. dupa niste dureri insuportabile in piept, ma lua cu transpiratii..groaznic.Am ajuns la Spitalul Militar si dupa ce s-a vazut un EKG modificat, mi-au facut coronarografie. Diagnosticul dupa aceasta investigatie a fost de 3 leziuni coronariene, acei doctori incercand sa ma convinga ca e nevoie sa imi puna by-pass. Stiam ca durata de viata cu acesta este de aproximativ 10 ani dupa ce s-a pus asa ca nu am acceptat aceasta varianta! La 56 de ani insemna sa renunt la tot: familie, copii si nu numai...viata mea! Am decis sa ma interesez de tehnica cu stenturi si din vorba in vorba am ajuns la dl. dr. Marian Postu. Auzisem de cazuri tratate de dansul cu succes si din fericire si la mine lucrurile au decurs la fel. S-s intervenit cu 3 stenturi farmacologico-active si vreau sa va zic ca urmatoarea zi am plecat pe picioare acasa. Le multumesc din suflet acestor oameni care mi-au redat speranta si ma bucur ca am avut sansa sa profit de aceasta metoda interventionala in cadrul careia lucrurile au decurs foarte simplu pentru mine ca pacient.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.