|
Nu esti logat.
Senzatie de urinare#1 2014-08-10 18:32:02
Senzatie de urinareBuna ziua. Cine se trezeste de dimineata doarme mai putin! Offline #2 2014-08-11 07:46:25
Re: Senzatie de urinareMai cu seama ca nu ai orgasm ma gindesc ca e vorba de o reactie iritativa/inflamatorie uretrala...ai putea incerca as iei Biseptol, o singura pastila, inainte due contactul sexual sau imediat dupa. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-08-11 18:38:02
Re: Senzatie de urinareBuna ziua. Cine se trezeste de dimineata doarme mai putin! Offline #4 2014-08-11 18:56:25
Re: Senzatie de urinareEu dupa fiecare contact sexual fac infectie urinara a doua zi. Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2014-08-13 19:11:50
Re: Senzatie de urinareSi eu fac la fel Johanne, dar din pacate problema tot apare. Nu am niciun fel de discomfort sau durere in timpul urinarii asa cum apare in cazul infectiei urinare. Este pur si simplu senzatia ca trebuie sa merg la baie, iar dupa cateva ore de abtinere vine iminenta senzatie ca nu pot sa mai tin si voi face atunci pe mine. Si chiar asa e. Mi s-a intamplat noaptea sa ma trezesc ca am nevoie la toaleta si o picatura chiar a venit. De aceea trebuie sa folosesc cateva zile absorbante zilnice, iar seara mi-e teama sa adorm ca ma trezesc ca fac mai mult de o picatura in somn. E groaznic. Asta e principalul motiv pt care nu-mi place sa am contact sexual. Consecintele, pt mine, inclina balanta mult spre FARA SEX. Cine se trezeste de dimineata doarme mai putin! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|