homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Senzatie de urinare

#1 2014-08-10 18:32:02

Ahava
New member
Inregistrat: 2008-06-26

Senzatie de urinare

Buna ziua.
Am o senzatie de nevoie de a urina in mod continuu la 1-2 zile dupa un act sexual (normal vaginal sau oral). Este foarte neplacut si stiu ca nu sunt singura cu aceasta problema. Diferenta dintre mine si alte femei/fete este ca eu nu am aceasta senzatie imediat dupa actul sexual, ci a doua zi, poate aparea chiar si dupa 2-3 zile. Stiu ca nu e vorba de o infectie urinara sau candidoza pt ca am trecut, la un moment dat, si prin situatiile respective. De asemenea, nu poate fi vorba de orgasmul feminin, cum am mai citit pe alte forumuri straine, pt ca eu nu am avut niciodata niciun fel de orgasm, cu atat mai putin sa am acest "cel mai intens" dintre toate.
Intrebarea mea este daca totusi este normala aceasta senzatie chiar daca apare mai tarziu dupa actul sexual? Este o problema de anatomie a uretrei, asa cum am mai citit? Poate fi impiedicata aparitia ei in vreun fel? Exista vreun tratament, chiar naturist, orice, care sa ajute sa treaca mai repede?
Mentionez ca nu exista niciun fel de probleme de igiena din partea mea sau a prietenului meu.
Multumesc.

Cine se trezeste de dimineata doarme mai putin!

#2 2014-08-11 07:46:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Senzatie de urinare

Mai cu seama ca nu ai orgasm ma gindesc ca e vorba de o reactie iritativa/inflamatorie uretrala...ai putea incerca as iei Biseptol, o singura pastila, inainte due contactul sexual sau imediat dupa.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2014-08-11 18:38:02

Ahava
New member

Buna ziua.
Multumesc pentru raspuns.
O seara placuta.

#4 2014-08-11 18:56:25

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Eu dupa fiecare contact sexual fac infectie urinara a doua zi.
Am patit asa de n ori pana sa imi dau seama ce fac gresit si m-am invatat ca dupa fiecare contact sa urinez si sa fac un dus, dar imediat dupa, nici 5 minute nu mai stau.

Two souls don't find each other by simple accident

#5 2014-08-13 19:11:50

Ahava
New member

Si eu fac la fel Johanne, dar din pacate problema tot apare. Nu am niciun fel de discomfort sau durere in timpul urinarii asa cum apare in cazul infectiei urinare. Este pur si simplu senzatia ca trebuie sa merg la baie, iar dupa cateva ore de abtinere vine iminenta senzatie ca nu pot sa mai tin si voi face atunci pe mine. Si chiar asa e. Mi s-a intamplat noaptea sa ma trezesc ca am nevoie la toaleta si o picatura chiar a venit. De aceea trebuie sa folosesc cateva zile absorbante zilnice, iar seara mi-e teama sa adorm ca ma trezesc ca fac mai mult de o picatura in somn. E groaznic. Asta e principalul motiv pt care nu-mi place sa am contact sexual. Consecintele, pt mine, inclina balanta mult spre FARA SEX.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.