|
Nu esti logat.
Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?#1 2014-08-23 17:12:03
Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-08-29 17:23:58) Offline #2 2014-08-24 12:40:01
Re: Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?Te rog sa imi amintesti de ce nu iei contraceptive, metoda extrem de eficienta de a avea un ciclu menstrual regulat si a reduce pina la disparitie SPM Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-08-24 13:06:16
Re: Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?jeannie, ai facut analize? stii de ce iti intarzie? iubesc si sunt iubita Offline #4 2014-08-24 13:29:04
Re: Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?Jeannie si eu sufar de SPM grav. Pe langa faptul ca am niste schimbari temperamentale de necrezut, mi se umfla sanii, ma doare capul, in primele 2 zile, am o durere de zici ca merge un tanc pe ovarele mele. Nu pot decat sa iti recomand singurele medicamente care ma ajuta in zilele respective si anume indometacin supozitoare. Pentru mine nurofenul, ibalginul si alte medicamente tari, sunt apa de ploaie, doar indometacinul ma ajuta. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #5 2014-08-27 08:27:47
Re: Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?Am ficatul un pic incarcat, pentru ca iau deja un pumn de pastile. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-08-29 17:25:46) Offline Publicitateloading...
#6 2014-08-27 08:53:34
Re: Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?Toate trateaza SPM...si poate, daca scapi de el(sau macar il reduci) mai reduci si din pumnul de pastile pe care le inghiti si de depresie in general. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2014-08-27 08:53:44
Re: Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?Toate trateaza SPM...si poate, daca scapi de el(sau macar il reduci) mai reduci si din pumnul de pastile pe care le inghiti si de depresie in general. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2014-08-29 06:13:56
Re: Nu pot face ciclul sa imi vina mai repede?
Ultima d-na ginecolog la care am fost mi-a dat sa fac analize hormonale doar in zilele 2-5 ale ciclului (in faza foliculara), vrand sa ma verifice daca nu cumva am dereglarea numita sindrom de ovare polichistice. Analizele mi-au iesit toate in parametri normali, deci banuiesc ca nu am sopc; dar probabil ca trebuie sa repet niste analize si in faza luteala, pentru a afla ce este in neregula la mine din punct de vedere hormonal. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-08-29 06:18:43) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|