homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prezervativ ramas inauntru-3

#39 2010-03-06 19:37:49

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Re: prezervativ ramas inauntru

Fetele referitor la problema mea ...mai imi dati pareri?Sunt stresata un picutz

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#40 2010-03-07 12:58:09

Anahi
Membru
Inregistrat: 2010-02-21

Eu zic ca te agiti degeaba...daca nu a curs nimic din prezervativ..nu trebuie  sa te sperii

#41 2010-03-07 14:28:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

password a scris:

Fetele referitor la problema mea ...mai imi dati pareri?Sunt stresata un picutz

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar cine crezi ca poate sa iti dea o parere pe forum, fara sa fi fost acolo si fara sa stie ce s-a intamplat?? Numai voi puteti evalua situatia, in speta partenerul tau.

Raspunsul e doar unul singur, anume ca sunt sanse sa se fi intamplat ceva, dar ele sunt minime, aproape neglijabile. Altceva nu are cum sa iti zica nimeni.

Succes!

#42 2010-03-09 11:24:28

zana_trista
New member
Inregistrat: 2010-02-08

kdeea a scris:

Pentru putin. La fel si tie ! Tine-ne la curent.

Am facut testul  a iesit negativ dar totusi am sa merg si la un control

#43 2010-03-09 14:57:06

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Cum vrei, dar cred ca nu e nicio problema smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#44 2010-04-21 21:39:30

heiki
Membru
Inregistrat: 2010-04-21

am si eu aceeasi problema,adica "azi noapte am facut dragoste cu iubitul meu . problema a fost ca atunci cand a terminat si s-a retras din mine prezervativul a ramas in interior. l-a scos, a verificat daca era spart si NU era, iar sperma era inauntrul prezervativului...

mentionez ca prezervativul nu era in interior, ci pur si simplu ramas in interiorul vaginului cu "inelul" in afara."

ce e diferit fata de celelalte postari e asa:

eu m-am panicat si n-am verificat daca se scursese ceva din prezervativ si daca era ceva pe langa el. prietenul meu spune ca s-a uitat,dar nici el foarte atent....si ca nu si-a dat seama ce era de fapt...fiindca umed era. dar era destul "lichid" si in varful lui....el nu e ingrijorat,spune ca nu prea sunt sanse sa se fi scurs ceva in...mine,avand in vedere ca eu stateam deasupra cand a terminat...si imediat cum m-am lungit in pat langa el...am observat unde e si l-a scos.
nu m-am spalat imediat...pt ca ma cam blocasem si...nu stiam ce sa fac.am fost la baie dupa ceva timp si m-am sters. ce sanse sunt sa fi ramas ceva pe piele...si sa ajunga in interior?
din pacate sunt in per fertila....cam la o sapt dupa ce s-a term menstruatia.

oscilez intre 2 variante.ori iau pastila si ma linistesc...doar k voi fi destul de stresata sa nu se intample de acum incolo un accident si chiar sa fiu nevoita so iau...si sa nu mai am voie.
ori astept 2 saptamani...pana ar trebui sa-mi vina.dar daca nu vine...nu stiu ce ma fac.ce variante ar fi?exista ceva intermediar...sa nu ajung chiar la avort.mai e vreo pastila ...care se poate lua dupa 2-3 sapt. daca da...cam cat ar costa?

#45 2010-04-21 21:45:52

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Pai daca inelul a ramas in exterior, sunt foarte mici sanse sa fi ajuns ceva inauntru... eu zic sa nu te grabesti cu postinorul, pentru ca are un cocktail puternic de hormoni care ar putea sa te dea peste cap pentru (poate) nimic. Dar mai asteapta si alte pareri big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#46 2010-04-21 23:06:11

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Eu zic s-o iei. Desi exista sanse minime, aproape neglijabile, ele exista pentru ca depinde de mai multi factori: daca a curs pe langa prezervativ (nici tu nu-ti poti da seama, poate sa fie o cantitate infima, daca atunci cand el s-a restras te-a atins din greseala si tu fiind umeda ai favorizat etc).

Asadar, chiar daca e 1% sansa, exista. Ce faci tu mai departe, e problema ta. Mai ales ca din ce am inteles esti si in perioada fertila. Iar postinorul nu este atat de nociv incat sa fie asta un motiv sa nu iei: bine, nu sa o iei la 2 luni in mod constant, dar ca o iei de 4 ori pe an, nu moare nimeni din chestia asta (dau caz extrem).

Pastila de avort inca nu se gaseste la noi ... si decat aia, mai bine iei postinor.

#47 2010-04-22 10:56:24

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

heiki a scris:

am si eu aceeasi problema,adica "azi noapte am facut dragoste cu iubitul meu . problema a fost ca atunci cand a terminat si s-a retras din mine prezervativul a ramas in interior. l-a scos, a verificat daca era spart si NU era, iar sperma era inauntrul prezervativului...

mentionez ca prezervativul nu era in interior, ci pur si simplu ramas in interiorul vaginului cu "inelul" in afara."

ce e diferit fata de celelalte postari e asa:

eu m-am panicat si n-am verificat daca se scursese ceva din prezervativ si daca era ceva pe langa el. prietenul meu spune ca s-a uitat,dar nici el foarte atent....si ca nu si-a dat seama ce era de fapt...fiindca umed era. dar era destul "lichid" si in varful lui....el nu e ingrijorat,spune ca nu prea sunt sanse sa se fi scurs ceva in...mine,avand in vedere ca eu stateam deasupra cand a terminat...si imediat cum m-am lungit in pat langa el...am observat unde e si l-a scos.
nu m-am spalat imediat...pt ca ma cam blocasem si...nu stiam ce sa fac.am fost la baie dupa ceva timp si m-am sters. ce sanse sunt sa fi ramas ceva pe piele...si sa ajunga in interior?
din pacate sunt in per fertila....cam la o sapt dupa ce s-a term menstruatia.

oscilez intre 2 variante.ori iau pastila si ma linistesc...doar k voi fi destul de stresata sa nu se intample de acum incolo un accident si chiar sa fiu nevoita so iau...si sa nu mai am voie.
ori astept 2 saptamani...pana ar trebui sa-mi vina.dar daca nu vine...nu stiu ce ma fac.ce variante ar fi?exista ceva intermediar...sa nu ajung chiar la avort.mai e vreo pastila ...care se poate lua dupa 2-3 sapt. daca da...cam cat ar costa?

NU lua postinor smile nu este absolut nici un risc daca inelul prezervativului era in afara... smile chiar daca s-ar fi scurs sperma...s-ar fi scurs in afara ...deci nu lua ca nu are rost si iti dai organismul peste cap degeaba smile

Ayra...ca sa se scurga pe langa prezervativ prima data trebuie sa iasa din el...nu? smile si daca iesea...iesea in afara...acolo unde era de fapt inelul...
postinorul nu are efecte asa nocive ...dar nici sa-l luam de fiecare data cand ne panicam putin smile el e pilula de urgenta...adik in cazuri de urgenta... smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-04-22 10:58:27)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#48 2010-04-22 14:12:47

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Mai se poate ca el sa fi "pompat" inca un pic inauntru, si sa se fi scurs sperma inauntru, iar inelul sa ajunga afara cand s-a retras.

Zic din proprie experienta. Ca mi s-a intamplat acelasi lucru: e ejaculat, penisul i s-a facut mai mic, el a mai pompat un pic, a curs pe langa, dar cand a iesit, a iesit cu inelul prezervativului pana afara.

Ca exista sanse mici, intr-adevar, asa e, dar pana nu analizeaza cineva cum sunt toate detaliile tehnice, mai bine iti iei masuri de siguranta. Mie in situatia de mai sus mi s-a dat Postinor de catre ginecolog, care a zis ca pentru un 1% el nu sta sa se gandeasca lol

Daca esti sigura ca nu fost nicio alta miscare, nu avea deloc cum sa se scurga etc, atunci nu lua Postinor smile

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-04-22 14:19:20)

#49 2010-04-22 14:21:02

YoHanna
Insomniac member

ce zici tu acolo mi se pare SF lol
el s-a terminat....a scos-o...si cand a scos-o...a simtit k prezervativul ramane acolo....
cel putin asa a descris...
daca era cum zici tu...trebuia sa vada dupa ce s-a terminat k el de fapt nu are prez si e pe undeva prin interior lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#50 2010-04-22 18:36:34

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Heiki, acum cateva zile mi s-a intamplat ceva asemanator si mie si anume ca ne-am protejat cu prezervativ si eu eram deasupra lui doar ca dupa ce am terminat actul sexual, cand m-am sters aveam putina sperma la intrarea in vagin ,care cred ca a ajuns acolo pentru ca a curs din prezervativ din interiorul lui vreau sa zic, in sensul ca eu fiind deasupra, datorita miscarii de sus-jos, a curs un pic de sperma la baza penisului si cred ca m-am atins un pic de el, dar chiar daca era f. putina sperma, ca abia se simtea mirosul, eu am luat pilula de urgenta, ca eram fix in perioada ovulatiei, adica cu 2 saptamani inainte de menstra.Stiu ca de la intrarea in vagin pana inauntru, spermatozoizii au cale lunga de facut ,dar odata ce era sperma, fie ea si f. putina, atunci exista si reale sanse sa ramai insarcinata pentru ca e de ajuns ca unul singur sa ajunga acolo unde trebuie si......restul il stie toata lumea.Acuma tu fa ce vrei, eu ti-am zis experienta mea si cum am procedat eu avand in vedere ca situatiile noastre se aseamana destul de mult.

#51 2010-04-23 08:50:56

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Heiki ce mai faci??? Mai da-ne un semn.

#52 2010-04-23 19:26:10

YoHanna
Insomniac member

vai ma fetelor... ia mai cititi voi aici http://forum.anticonceptionale.ro/t5497 … TA---.html putin si nu mai luati postinor de fiecare data cand va apuca paranoia... cum sa ramai insarcinata daca ai sperma la exterior? inseamna k nici nu e nevoie de un act sexual ca sa mai faci un copil...ci doar sa te atinga sperma si dupa imaginatia voastra migreaza ea acolo unde trebuie smile

#53 2014-08-31 14:53:40

ifonly
New member
Inregistrat: 2013-10-19

Ieri dimineata am facut sex, am schimbat mai multe prezervative in timpul actului, in fine, unul din ele l am gasit abia acum in mine. L am cautat ieri dimineata dar am crezut ca pana la urma l am aruncat si pe asta o data cu celelalte. Mi a venit menstruatia pe 18, s a terminat pe 22. Din cate imi dau seama, cam acum e perioada fertila. Totusi, prezervativul era "curat", are rost sa ma ingrijorez in vreun fel ? Ma dau sa mi iau o pastila ?

#54 2014-08-31 16:01:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai nu stiu ce sa zic, inteleg ca nu ejaculase in prezervativ si nu se scursese nimic ? ca daca esti 100% sigura nu e cazul de pastila de a doua zi

#55 2014-08-31 21:37:00

ifonly
New member
Inregistrat: 2013-10-19

Heim, da, nu a ejaculat in prezervativ si deci nu are ce sa se curga.. Mai mult am intrebat ca ma gandesc ca sunt in perioada fertila. Nu stiu daca are vreo legatura sau e coincidenta, dar azi m a durut toata ziua burta, ca atunci cand sunt la menstruatie. Daca persista durerea si maine,ma duc la doctor, poate m am infectat, ca a stat acolo o zi jumate...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.