homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovule Klion

#1 2007-08-10 20:49:14

dedeiutza
New member
Inregistrat: 2007-06-25

Ovule Klion

Am si eu o intrebare....Azi am fost la ginecolog si mi-am dat ovule Klion dar nu cred ca apuc sa termin tratamentul ptr ca o sa-mi vina menstruatia...Ce sa fac sa le administrez si pe timpul menstruatiei???

#2 2007-08-10 22:25:00

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Ovule Klion

nu pentru ca nu vor sta la locul lor.e indicat dupa menstruatie in asemenea cazuri

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2007-08-21 12:05:53

dedeiutza
New member

Fetelor ii normal ca dupa ce le introduc sa am mancarimi???

#4 2007-08-21 14:11:35

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Nu pot sa sufar Klionul!!! Ma enverveaza muchia aia pe care o au. Nu vi s-a intamplat sa va zgariati cu ele?

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#5 2007-08-21 17:03:15

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

si eu am facut un tratament cu Klion si mi s-au parut cele mai insuportabile ovule. sunt foarte dificile de introdus..ai mereu senzatia ca te zgarii, dar cred ca nu se intampla nimic grav acolo...dar daca imi aduc bine aminte ,mie mi-a zis doctorita sa le bag in apa inainte sa le introduc..si e un pic mai bine...

Publicitate

loading...

#6 2007-08-22 10:14:26

dedeiutza
New member

Asa scrie si pe prospect,ca trebuie umezite un pic...Eu am avut prb in primele 2 zile ca ma durea foarte tare si nu le puteam baga  dar dupa aia nu am mai avut prb.L-a voi si-au facut efectul?Adica va trecut prb care o aveati??

#7 2007-08-22 15:17:03

andrutza
Vizitator

Mie doctorul la care ma duc mi-a dat ovule klion pt vaginita nespecifica si mereu cand simt eu ca am pb mi-a zis sa reiau tratamentul cu ele 10 zile si vreau sa va spun ca din toate ovulele pe care le-am folosit astea sunt singurele cu care imi trec simptomele si ma simt bine de la ele. Eu le umezesc inainte sa le introduc si nu am avut pb cu ele.

#8 2007-08-24 16:05:23

dedeiutza
New member

Si dupa ce termini tratamentu ii posibil sa ai mici dureri la contactul sexual???Ma gandesc ,ca zona ii putin sensibila...

#9 2007-08-24 16:09:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

ai dureri la contact daca afectiunea pe care ai tratat-o nu s-a vindecat sau daca nu te exciti eficient....altfel nu ai de ce sa ai dureri

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2007-08-24 18:21:58

dedeiutza
New member

OK mersi.Sper sa nu am dureri ca sincer imi este putin teama...

#11 2007-09-06 23:14:32

dedeiutza
New member

fetelor iara am prb:((......Cand mi-a dat dr tratamentul cu ovule l-am facut dar l-am tot intrerupt ca mi-a venit menstruatia....Dupa ce l-am terminat,durerile nu imi trecusera si dupa 2 sapt am inceput sa fac iara tratament cu ovule klion ( unu dimi si unu seara) dar cand am ajuns la al 8-ulea ovul am obs ca imi curge o secretie rozalie si ca are un miros ciudat...Ce poate sa fie???
Tin sa mentionz ca iau antibebe Marvelon de 2 luni....Sa fie doar o sangerare intre menstruatii dar atunci de ce miroase????
PLS ajutati-ma...
PS.Am vazut ca mesajul meu a fost mutat dar totusi va rog sa imi spuneti ce as putea sa am....

Ultima oara a fost editat de dedeiutza (2007-09-07 12:13:31)

#12 2007-09-07 13:07:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

poate fi de vina ovulul...singerarea poate fi din vagin si nu din uter....sigur iti poate spune ginecologul in urma unui control

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2010-12-24 22:40:23

krinaa
Membru
Inregistrat: 2010-12-24

am fost la ginecolog iar dupa analiza secretiei mi-a iesit o candidoza si o infectie, am primit ceva antibiotice si am primit 10 zile cu klion ovule. in seara in care am vrut sa-mi bag primul ovul, nu am reusit sa il imping deloc, desi nu mai sunt virgina. Simteam o rezistenta cand impingeam ovulul asa ca am decis sa il scot si sa il bag iara dar cand l-am scos era murdar de sange. m-am speriat si nu am mai incercat sa-mi mai bag nik, dar am usturimi la urinat, pe care nu le aveam inainte de "experienta" cu ovulul. am zis sa las sa treaca cateva zile pana imi dispare usturimea si apoi sa incerc sa le bag din nou, dar ma gandesc ca poate nu mai au efect asa de mare daca nu le folosesc in acelasi timp cu pastilele(fluconazol si doxicilina 7 zile) + ca mai am 9 ovule in pachet nu 10 cat era tratamentul si ma intreb daca e ok si daca ajung restul 9. multumesc

#14 2014-09-14 00:51:36

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

mai am 3 ovule de klion, si a aparut menstruatia...
le continui sau le intrerup ?

daca le intrerup se da tratamentu peste cap, ca n a fost complet?

#15 2014-09-14 07:50:15

daenarys
Vizitator

Nicole eu as astepta sa treaca menstra si as relua dupa incetarea sangerarii tratamentul.
daca in prima zi sangerarea este mica poti sa iti mai administrezi un ovul

Krinaa,cel mai bine e sa incepi tratamentul in acelasi timp(nu separa administrarea ovulelor de tratamentul Per Os).daca ai probleme in aplicarea ovulelor incerca inainte sa iti pui klion sa iti dai la exterior si la interior cu putina crema de galbenele.daca ai klion comprimate de administrat si nu supozitoare vaginale poti sa le umezesti putin inainte de aplicare.
daca iei antibiotic foloseste si un probiotic sa nu iti dereglezi si flora intestinala si dupa tratamentul cu ovule(cam la 2 zile) incearca niste instilatii cu iaurt pt reglarea florei vaginale.

Ultima oara a fost editat de daenarys (2014-09-14 12:19:57)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.