|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si sangerarile#1 2014-09-29 18:00:19
Anticonceptionalele si sangerarileBuna , am o intrebare in acelas timp de fapt este si o problema a mea , de la primele luni am avut un ciclu menstrual abudent - prelungit de intre 14-21 zile , facand control mi sa spus ca asa este organismul meu pana la schimbarea metabolismului as putea sa-l opresc doar cu pilule contraceptive care de fapt nu mi-s recomandabile , ei dupa 10 ani tot timpul pierdand sange am fost dianosticata cu o anemie acuta , ei mi-au spus ca s-ar putea sa fie din cauza aceasta , intradevar nu am luat pilule , si mi sau recomandat pilule contraceptive cu o cantitate redusa de hormoni , intradevar cu ele 3-4 zile mai mult nici o picatura nu am avut simtome rele doar dureri de cap cele 3 zile.Acum le-am oprit ptr. ca am spus sa fac o pauza dar din nou aceasi problema sangerari.Intrebarea mea este de ce?? pana la ce varsta trebuie sa continui cu ele?? Offline #2 2014-09-29 18:12:49
Re: Anticonceptionalele si sangerarilepai contraceptivele nu au acest efect decat atata timp cat le iei, fiindca nu mai ovulezi si "menstruatia" e de fapt o sangerare de privatie Offline #3 2014-09-29 18:48:32
Re: Anticonceptionalele si sangerarilemultumesc , dar cum se spune si am auzit pilulele anticonceptionale luate un timp indelungat ele pot sa-ti atace ficatul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|