|
Nu esti logat.
Fluconazol#1 2011-05-18 00:38:42
fluconazolbunaa..pentru inceput sa ma prezint..sunt Alina am 18 ani si sunt noua printre voi !!ieri am fost la medicul ginecolog aici in Italia si mi-a spus ca am candida...si mi-a dat sa tin un tratament cu fluconazol 3 zile pe saptamana pana termin flaconul de 10 comprese,mi-a dat sa iau un ovul si mi-a spus sa il bag acolo si sa il tin 4 zile pe langa astea mi-a mai dat sa fac niste spalaturi vaginale,niste creme,etc..vroiam sa va spun ca pe prospectul fluconazonului am citit ca pastilele astea sunt indicate si in cazul bolilor AIDS prima reactie a ginecologului cand m-a vazut a fost"ca sunt plina de scurgeri de alea albe inauntru" oare asa de tare s-a agravat candida asta de trebuie sa iau pastile ca cei care au AIDS??!! : Ai vazut vreodata sa se stinga soarele pentru ca ploua? Offline #2 2011-05-18 09:41:40
Re: fluconazolPacientii cu SIDA au imunitatea scazuta de aceea au nevoie de medicamente mai puternice. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-05-18 14:45:15
Re: fluconazolOpissi, eu faceam candida de fiecare data cand faceam vreun tratament cu antibiotice. Asta e. Mai nou iau preventiv fluconazol, la recomandarea medicului, inainte de a lua antibiotice si nu mai am probleme cu candida. Nu ai de ce sa-ti faci griji in ceea ce priveste prospectul pe care l-ai citit. "There is nothing more frightening than ignorance in action." Offline #4 2011-05-18 14:49:13
Re: fluconazoldaca cauti prospectul medicamentului ai sa vezi ca este indicat si in diverse tipuri de candidoze Offline #5 2011-05-18 16:30:49
Re: fluconazolva multumesc mult:) Ai vazut vreodata sa se stinga soarele pentru ca ploua? Offline Publicitateloading...
#6 2014-10-07 20:35:03
Re: fluconazolAm o nedumerire. Trebuie sa incep un tratament cu antibiotic cuminol si cum am probleme cu candidoza cand iau antibiotice mi s-a recomandat de la farmacie fluconazol. Dar nu mi-a zis prea clar cand sa-l iau. Daca incep dimineata antibioticul e in regula sa il iau in seara asta sa isi faca efectul? Sau il iau dimineata inainte de antibiotic? Cum ar trebui procedat? Offline #7 2014-10-07 20:44:42
Re: fluconazolla sot i-a dat asa: prima pastila cu 2 ore inainte de prima pastila de cuminol, a doua pastila de fluconazol dupa ultima pastila de cuminol. a luat 5 zile antibioticul si a primit 2 pastile de fluconazol. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #8 2014-10-08 12:37:53
Re: fluconazolok. si daca iau astea 2 pastilute se presupune ca sunt protejata impotriva candidozei? ma gandeam sa iau si niste probiotice dupa ce termin tratamentul cu antibiotice. nu stiu ce sa fac sa nu ma trezesc cu ea Offline #9 2014-10-08 12:38:59
Re: fluconazolpoti lua si probiotic cu fiecare pastila de antibiotic Offline #10 2014-10-08 12:48:31
Re: fluconazoldeci sa iau si in timpul tratamentului nu? numai ca eu mai iau si aciclovir pastile, cuminol antibiotic, si urmeaza sa incep si yasminul. banuiesc ca astea n-au treaba cu restul sa se intample vreo reactie intre ele. se iau inainte sau dupa antibiotic? si ma gandesc ca mai pot lua si cateva zile dupa ce termin tratamentul sa se refaca flora nu? Ultima oara a fost editat de Dellyutza (2014-10-08 12:52:58) Offline #11 2014-10-08 12:51:16
Re: fluconazolprobioticele da, le iei pe durata tratamentului si poti continua si cateva zile dupa Offline #12 2014-10-13 11:21:09
Re: fluconazolam terminat tratamentul cu cuminol, 2/zi timp de 5 zile.am luat si eubiotic 2/zi dupa antibiotic. acum as mai avea pentru inca 5 zile. e suficient? sau sa iau mai multe zile dupa antibiotic? Offline #13 2014-10-13 11:22:45
Re: fluconazole suficient, zic eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|