|
Nu esti logat.
Paduchi#1 2009-10-18 12:02:36PaduchiOk, deci am si eu o intrebare... Cum poti stii daca ai paduchi sau nu? M-am jucat cu nepotelul prietenului si am aflat ca la gradinita lui jumate din copiii au avut paduchi, si el a fost despaduchiat ieri impruna cu parintii lui Offline #2 2009-10-18 12:04:52
Re: Paduchipune pe cineva sa se uite in parul tau si daca ai o sa se vada imediat ca sunt albi si destul de maricei incat nu pot fi confundati cu matreata. Offline #4 2009-10-18 12:39:12
Re: Paduchidaca i.ai luat recent nu se vad.Uite ce trebuie sa faci: Ultima oara a fost editat de ada.vogue (2009-10-18 12:41:37) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-18 13:19:31
Re: Paduchipoti lua de la farmacie sampon antipaduchi si te speli cu el e foarte comod de folosit si nu strica parul(am luat si eu odaa chiriasi si am folosit un sampon frantuzesc-sampoo contre les poux) dar trebuie sa va spalati toti din casa cu el si apoi schimbat lenjerii spalat hainele sterse spatarele scaunelor Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #7 2009-10-18 16:34:10
Re: Paduchi
te-ai autosugestionat tu prea mult.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #8 2009-10-18 16:37:52
Re: Paduchila femei cea mai buna solutie este...vopsitul! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #9 2009-10-18 17:36:41
Re: Paduchida si vopsitul ,dar doar dupa ce scapa de paduchi.Sampoanele din comert nu sunt asa bune pentru ca nu indeparteaza si lindinii si dupa o perioda reapar paduchii,tot otetul e cel mai bun.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #10 2009-10-18 19:01:46
Re: Paduchiamoniacul din vopsea ii omoara si pe ei si ouale lor I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #11 2009-10-18 20:14:54
Re: Paduchi
pe asta scria ca indeparteaza tot inclusiv lindinii..l-a cerut mama l-a farmacie expres si pt asa ceva eu atunci nu vroiam sa dau cu otet ca miera ca o sa miroasa groaznic eram in perioada de cucerire a lui iubi actual Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #12 2014-04-16 11:00:06
Re: PaduchiCopilul meu a luat de la gradinita paduchi si nu stiam cum sa scap mai repede de ei si imi era si rusine. Offline #13 2014-10-09 16:25:33
Re: PaduchiVa zis ca am folosit acest produs, adica acest gel natural impotriva paduchilor si lindinilor din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation de care a scris si Raluca si chiar functioneaza foarte bine. M-a scapat de toate lindinile si de toti paduchi. Offline #14 2014-10-10 14:28:52
Re: PaduchiMonica, este autosugestia! Ultima oara a fost editat de ioana aziza (2014-10-10 14:31:34) Offline #15 2014-10-14 00:48:16
Re: PaduchiEu prin natura meseriei iau contact in fiecare an cu epidemia de paduchi din scoli. La clasele mici,mai ales, e litera de lege ca, in fiecare an, paduchii se raspandesc ca focul. Si nu am copii proveniti din familii defavorizate. As putea spune din contra! Si daca aceasta prejudecata ca si multe altele referitoare la acest subiect nu ar mai fi perpetuate an de an poate s-ar putea actiona si mai eficient in cazul pediculozei, care nu este o nenorocire, dar pune probleme parintilor si invatatorilor . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|