|
Nu esti logat.
Durere si sangerari#1 2011-06-06 18:04:18
durere si sangeraribuna. am si eu o intrebare pentru voi. mi-am inceput viata sexuala in urma cu aprox 4 luni si iau anticonceptionale yasmin de 3 luni. la fiecare contact sexual ma doare putin la inceput si destul de tare dupa, dar de ceva timp a aparut si o sangerare la final pe care nu o aveam. nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez si daca aceasta sangerare arata vreo afectiune. Doctoressa, te rog, daca poti sa imi raspunzi si mie ca nu stiu ce sa cred. sunt cam nedumerita daca trebuie sau nu sa imi fac un control ginecologic. multumesc! va pup! Offline #2 2011-06-08 01:41:09
Re: durere si sangerarida, clar trebuie sa faci un control ginecologic! trebuia sa-l faci la inceperea vietii sexuale. iar medicul de planning trebuia sa-ti prescrie anticonceptionalele. Offline #3 2011-06-08 18:20:43
Re: durere si sangerarimersi mult de sfat..doar ca imi e foarte frica de un control ginecologic.. credeti ca e vorba de o rana pe col? si totusi sa fi aparut atat de repede de la inceperea vietii sexuale? ... de la ce se fac ranile pe col? va pup Offline #4 2011-06-13 23:39:37
Re: durere si sangerariBuna ziua! Offline #5 2011-06-14 16:48:46
Re: durere si sangeraridespre o rana nu cred ca e vorba..poate fi din cauza contraceptului o mica reactie..atata tot.. Offline Publicitateloading...
#6 2014-10-15 19:29:38
Re: durere si sangerariDe aproximativ o luna, ma doare inauntru, dupa cum am vazut pe net, cervixul m-ar durea, am fost la medic, mi-a dat ovule, supozitoare, si ceva antibiotice, mi-a mai trecut durerea dar nu de tot, acum mi-a dat injectii Tramadol, dar am inteles ca sunt foarte puternice, si e un analgezic, e pe moment, ma ingrijoreaza durerea asta a mea, nu pot merge nici la WC, doare rau, mentionez ca am renuntat la anticonceptionale de o luna, si am un chist la ovarul drept de 3x3 cm. Va multumesc. Offline #7 2014-10-17 07:14:47
Re: durere si sangerari
Contactele sexuale nu trebuie sa fie dureroase. Cel mai adesea la debutul vietii sexuale nu este vorba despre vreo infectie ci despre excitatie ineficienta, aceasta fiind cauza durerilor. Problema e ca daca insisti sa faci sex in felul asta, viata sexuala va tinde sa devina de evitat(marea majoritate a oamenilor nu se bucura sa aiba dureri ba mai mult tind sa le evite). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|