|
Nu esti logat.
Pauza de 8 zile intre blistere#1 2014-08-03 23:28:32
pauza de 8 zile intre blisteream reinceput sa iau contraceptive yasmine in urma cu 2 luni de zile. intre ultimul blister si cel pe care l-am terminat recent, am facut o pauza de 8 zile (ar fi trebuit sa incep blisterul pe data de 10 iulie si am inceput pe 11 iulie). am avut un contact pe data de 17 iulie (n-am folosit nicio metoda de protectie suplimentara). ultima pastila din blister (a 20-a) a fost luata pe data de 30 iulie (nu sunt sigura, dar cred ca am omis sa iau a 21-a pastila, cea care trebuia luata in data de 31 iulie). Offline #2 2014-08-04 01:18:42
Re: pauza de 8 zile intre blistereContactul de pe 17 a fost in ziua a 6-a de cand incepusesi sa iei anticonceptionalele si cum ai intarziat o zi in a le lua, nu erai protejata cand ai avut contactul. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2014-08-14 09:08:18
Re: pauza de 8 zile intre blistereBuna ziua.Un an de zile am luat anticonceptionale Karissa si totul a fost bine dar ma cam ingrasasem si am decis sa le schimb.Am facut pauza de o luna apoi am inceput sa iau Yaz din prima zi de menstruatie din acea luna.Menstruatia m-a tinut mult,cam doua saptamani.Yaz contine 24 comprimate roz si 4 albe.In timpul administrarii celor albe ar fi trebuit sa imi vina menstruatia dar nu mi-a venit.Am continuat cu un alt blister crezand ca poate pt ca am avut menstruatia prea multe zile in prima luna si e ceva normal.Acum sunt la a treia pastila alba si tot nu mi-a venit menstruatia.Insarcinata nu sunt.Am facut doua teste.Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac:sa renunt la ele,sa consult un medic,e posibil sa imi fi daunat?Astept un raspuns.Multumesc Offline #4 2014-08-14 09:33:35
Re: pauza de 8 zile intre blistereSa mergi la un medic de planning, cel mai probabil trebuie sa le schimbi. Banuiesc ca nu le-ai schimbat de capul tau.. Karissa au o concentratie de hormoni mult mai mica ca yaz. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2014-08-14 09:46:34
Re: pauza de 8 zile intre blisterenu e adevarat, Queen, au la fel de mult estrogen, doar progestativul difera Ultima oara a fost editat de heimdall (2014-08-14 09:47:59) Offline Publicitateloading...
#6 2014-08-14 13:38:10
Re: pauza de 8 zile intre blistereVa multumesc.maine ultima pastila alba si nu am nici o simptoma ca mi-ar veni menstruatia. Un doctor ginecolog mi-a mentionat de aceste anticonceptionale dar nu a spus exact pe care sa le iau.Cred ca voi merge la alt doctor. Offline #7 2014-10-17 17:21:18
Re: pauza de 8 zile intre blistereBuna ziua! Am terminat folia de mercilon sambata trecuta, marti trebuia sa.mi vina menstra dar vad ca intarzie.Am facut un test de sarcina iar rezultatul este negativ.Iau mercilon de 2 ani si nu am avut probleme. Ultimile 2 luni au fost cam ciudate cu scurgeri maronii.Duminica trebuie sa incep o noua folie dar nu stiu ce sa fac? Sa mai astept pana vine menstra? Offline #8 2014-10-17 17:23:42
Re: pauza de 8 zile intre blistereincepi folia normal si daca situatia se repeta si luna urmatoare poate e cazul sa le schimbi Offline #9 2014-10-17 17:53:52
Re: pauza de 8 zile intre blistereMultumesc mult!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|