|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si 4femina#1 2014-05-10 00:31:37
Anticonceptionale si 4feminaBuna ziua! As dori sa aflu daca ati luat 4Femina in timp ce ati luat anticoncetionale si daca ati simtit vreo diferenta. Aceste suplimente sunt facute pentru a combate efectele negative ale contraceptivelor orale, cum ar fi: retentia de apa, scaderea libidoului, greata, dureri de cap si asa mai la vale.. Offline #2 2014-05-15 11:25:18
Re: Anticonceptionale si 4feminaDaca iei anticonceptionale nu ai perioada fertila. Anticonceptionalele inhiba ovulatia. E ok 4femina, am luat si eu vreo doua luni pe vremea cand luam ac. Mare diferenta nu a fost, parca libidoul a rescut putin de tot. Offline #3 2014-06-25 15:11:44
Re: Anticonceptionale si 4feminaMultumesc pentru raspuns! Offline #4 2014-06-25 15:45:48
Re: Anticonceptionale si 4feminaEu cred ca 4femina astea sunt marketing si atat. Sa fim seriosi, nu poti sa crezi ca iei o pastila si te apara de ingrasare sau retentie de apa, daca nu ai grija in sensul asta. Cu libidoul - cred ca e pura autosugestie. Probabil si daca ai lua cate o aspirina si ai crede ca inhiba efectele negative ale anticonceptionalelor, ti s-ar parea ca-ti face bine si ca iti revine libidoul. Totul vine din creier, nu din pastile. Eu una, n-as lua, mi se pare ca sunt degeaba. Dar daca tu zici ca iti priesc... Offline #5 2014-07-11 19:44:46
Re: Anticonceptionale si 4feminaEu am luat 4Femina impreuna cu AC, dupa cateva analize si altele zic asa: 4Femina nu face singura toata treaba, trebuie atentie f mare la alimentatie, atfel nu se poate. Cu libidoul am stat tare rau, 1 data pe luna si atunci pentru ca se cam supara el ca nu vedea vre;un interes din partea mea Offline Publicitateloading...
#6 2014-11-29 22:47:49
Re: Anticonceptionale si 4feminaAm incercat si eu 4femina, dar eu am avut alergie la ele din pacate . Mi-au aparut multe blande (ca piscaturile de tantari) pe corp. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|