|
Nu esti logat.
Gemoderivatele vs AC pentru inlaturarea chisturilor?#1 2014-12-08 20:19:40
Gemoderivatele vs AC pentru inlaturarea chisturilor?am fost diagnosticata cu ovare polichistice iar medicul ginecolog mi-a recomandat sa iau anticonceptionale pentru a scapa de aceasta problema insa am avut o retinere...deoarece eu tot luasem Ac si nu mi-au trecut si renuntasem la ele. Le tot luan de ani de zile, ma gandeam ca nici nu tb sa am O.P. M-am decis sa renunt la ele deoarece as dori sa ma pregatesc pentru o eventuala sarcina... Am auzit de la o ruda apropiata ce lucreaa in domeniul farmaceutic fapul ca exista aceste gemoderivate, produse naturale, ce ar putea repara problema ovarelor polichistice, bine?nțeles tratamentul fiind de lunga durata si respectat intocmai dupa prescriptie. Ultima oara a fost editat de kemy (2014-12-09 11:42:14) Offline #2 2014-12-10 18:33:24
Re: Gemoderivatele vs AC pentru inlaturarea chisturilor?am auzit si eu de persoane care au folosit acest tratament de care zici tu insa niciuna nu a avut probleme cu tenul. ai facut totusi analize hormonale? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3 2014-12-12 19:55:43
Re: Gemoderivatele vs AC pentru inlaturarea chisturilor?Nu am facut nicio analiza, nu stiu ce analize tb Offline #4 2014-12-14 20:20:20
Re: Gemoderivatele vs AC pentru inlaturarea chisturilor?tu trebuie sa gasesti cauza probelemelor cu tenul: alimentatie proasta (grasimi, prajeli, chimicale in general) prea multe toxine in corp sau probleme hormonale. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|