|
Nu esti logat.
Sarcina peste anticonceptionale#1 2014-12-13 14:41:05
Sarcina peste anticonceptionaleBuna ziua . Pe data de 31 noiembrie mi-a venit ciclu iar pe 6 cand s-a termianat am avut contact sexual cu ejaculare inauntru . Iau anticonceptionale de aproximativ 9 luni care mi s-au dat din cauza ciclului neregulat favorizat de problema cu ovarele polichistice . Am auzit situatii in care femei au ramas cu anticonceptionale si ma tem ca as putea pati la fel . Am facut aseara un test si a iesit negativ . E prea devreme dupa 6 zile ? Va multumesc ! Offline #2 2014-12-13 16:00:36
Re: Sarcina peste anticonceptionaleNu ai cum sa ramai insarcinata cu anticonceptionale decat daca nu le iei corect (uiti pastile, le iei haotic, iei antibiotic etc). Offline #3 2014-12-19 16:47:06
Re: Sarcina peste anticonceptionaleBuna Laura.Exact asta pățesc si eu acuma.Sunt in cele 7 zile de pauza si de obicei imi venea menstruația a 3-zi.In schimb luna asta sunt in a 6-a zi de pauza si nimic.Nu stiu ce s-a intamplat.Poate e o dereglare dar sarcina nu avem cum atata timp cat nu uitam pastile,le luam regulat si nu luam antibiotice care sa diminueze efectul lor.Dupa 6 zile nu iti depistează la testul de sarcina asta e clar dar in schimb am auzit de o analiza Beta HCG seric si depistează daca esti insarcinata prin s?nge.Nu da greș sigur.Ma bate g?ndul sa o fac si eu dar ceea ce ma nedumerește acum e daca nu imi vine pana trec astea 7 zile..sa mai ?ncep alta fiola?daca cumva e bebe..nu as vrea sa ii fac rău. Fericirea nu este ceva gata facut.Ea vine din propriile tale actiuni..a crede in miracol,inseamna a crede in tine! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|