|
Nu esti logat.
Anticonceptionale versus ovule#1 2008-05-20 12:32:26
anticonceptionale versus ovuledupa o raceala mi-a recomandat medicul ovule Ovestin,aveam intepaturi puternice la intrarea in vagin,dureri de ovare,urinare dureroasa.In acelai timp u iau novinette de doi ani iar acum nu stiu ce sa fac trebui sa ma protejez suplimentar? Offline #2 2008-05-20 13:47:31
Re: anticonceptionale versus ovuleovulele au efect local...deci nu interactioneaza cu ele Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-05-20 14:27:57
Re: anticonceptionale versus ovule...de scazut efectul contraceptivelor nu il scad...totusi, la nivelul mucoasei vaginale si a colului uterin actioneaza si estrogenii din ovestin si cei din pastile......ovestin insa nu trateaza racelile(cistitele si diverse alte probleme de acelasi gen)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-05-21 00:51:58
Re: anticonceptionale versus ovulemersi mult de tot pt sfaturi...nu stiu ce sa fac pentru ca nu mai am incredere in doctori...am mai fost la un control si mi-a dat altceva(cervugid)....nu stiu care tratament sa urmez....eu cred ca nu e o raceala...am si usturimi si mancarimi si azi am avut o scurgere maronie desi ciclul l-am avut acum 2 saptamani....de asemenea la intrarea in vagin simt inteaturi si la atingere...ce sa fac? Offline #5 2008-05-21 07:38:23
Re: anticonceptionale versus ovuleanca eu as merge pe mana celui de al doilea doctor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-21 10:29:34
Re: anticonceptionale versus ovuleadica cel cu cervugidul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-05-21 18:39:15
Re: anticonceptionale versus ovulemersi mult pentru sfaturi o sa urmez tratamentul cu cervugid....sper sa dea rezultate..revin dupa terminarea tratamentului... Offline #8 2008-05-23 17:50:15
Re: anticonceptionale versus ovuleVa rog mult sa imi raspundeti la o intrebare. Ultima oara a fost editat de danutza_dana (2008-05-23 17:58:00) Offline #9 2008-05-23 18:15:30
Re: anticonceptionale versus ovulenu interactioneaza... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-08-22 18:34:56
Re: anticonceptionale versus ovuleBuna!Doctoressa, te rog mult daca ai cum..ajuta-ma si pe mine si spune-mi daca ovulele Cervugid, Crema Clotrimazol si supozitoarele Carpicon diminueaza efectul Logestului? Today, everything's OK! Offline #11 2008-08-22 18:35:50
Re: anticonceptionale versus ovuledoctoressa e in concediu Offline #12 2008-08-22 20:54:51
Re: anticonceptionale versus ovuleaa...ok...deci sa inteleg ca indiferent de compozitia medicamentului, daca e cu actiune locala, nu trebuie sa-mi fac griji?:)Thanks... Today, everything's OK! Offline #13 2008-08-22 21:06:06
Re: anticonceptionale versus ovulestai linistita k nu interactioneaza indiferent de compozitia lor "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #14 2014-12-23 10:18:54
Re: anticonceptionale versus ovuleBuna! Am si eu o intrebare, desi sunt aproape sigura de raspuns, prefer sa ma asigur. Dupa o analiza, mi-a fost gasita o candida. Mi s-a prescris omicral si clotrimazol ovule. Iau si ac Artizia. E posibil ca vreunul din medicamente sa afecteze efectele ac-urilor? Mentionez ca in perioada de utilizare a medicamentelor stau cuminte, insa sunt interesata dupa terminarea lor, daca va fi afectata protectia. Multumesc Offline #15 2014-12-23 10:21:00
Re: anticonceptionale versus ovuleprotectia nu este afectata © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|