|
Nu esti logat.
Fotografie gratuita nou nascuti, bebelusi si copii#1 2015-01-13 15:32:37
Fotografie gratuita nou nascuti, bebelusi si copiiBuna! Suntem o tanara echipa de doi fotografi din Bucuresti aflati la inceput de drum! Din pasiune pentru fotografie si enorm de multa iubire pentru copii (eu fiind mamica unui baietel Andrei, care a implinit frumoasa varsta de 4 ani), dorim sa ne specializam pe fotografia de maternitate, nou nascuti si copii mici si mari. Dorim sa ne urmam visele si sa facem parinti fericiti, daruindu-le fotografii de arta care sa le incante sufletul si inima zeci de ani de acum in colo. Momentan, dupa cum am mentionat, suntem abia la inceput de drum si ne trebuie modele care sa na incante inimile si aparatele foto si care sa ne ajute sa ne cream un portofoliu. Offline #2 2015-01-21 00:45:39
Re: Fotografie gratuita nou nascuti, bebelusi si copiieu vreau! Locuiti in Bucuresti? 6 ani de dragoste Offline #3 2015-01-27 12:38:15
Re: Fotografie gratuita nou nascuti, bebelusi si copiiSi eu sunt interesata, am un baietel de 3 ani jumate si un bebe in burtica, inca mic, 13 sapt. Sunt din Bucuresti. bb1- baietel 4 ani bb2 - baietel 31 + Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|