homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale Yasmin.-2

#20 2013-12-05 10:50:15

scyphozoa
New member
Inregistrat: 2012-08-03

Re: anticonceptionale Yasmin.

OK, multumesc frumos

#21 2013-12-20 08:11:12

p0xxi
New member
Inregistrat: 2009-12-14

Buna ! Am o intrebare -si am invadat post-ul acesta,fiind tot despre yasmin.
Aseara la ora 9(ora de pastila) am uitat sa iau pastila si am facut si sex aseara,,si mi-am adus aminte azi dimineata -adik la 8dimineata sa o iau; mai am 6pastile din folie -fara asta luata azi dimineata.

- e posibilitate de sarcina datorita faptului ca am uitat pastila de aseara si am facut sex?
- ca sa revina protectia,,ce ar trebui sa fac acum- ca sunt aproape pe final de folie si stiam ca trebuie sa inghit7pastilute ca sa revina.Inghit alea 6 si inca una si fac pauza sau leg 2 folii?

Ultima oara a fost editat de p0xxi (2013-12-20 08:15:30)

#22 2015-02-11 09:55:13

scyphozoa
New member
Inregistrat: 2012-08-03

Buna, de cateva zile, maxim o saptamana, am o senzatie de disconfort in hipocondrul drept, si totodata ma doare putin si in regiunea lombara, tot spre dreapta... Am tot luat yasmin la recomandarea medicului pentru acnee si inca le iau, iar la analize recent transaminazele sunt ok, creatinina ok, doar colesterolul total e 230, LDL 132 si am si feritina 6.7 dar am inceput tratament... Din ce cauza sa fie acea senzatie de disconfort? Ar trebui sa fac o echo sau o endoscopie digestiva superioara? sau probabil e de la stres, de o luna dau examene incontinuu si mai am .....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.