|
Nu esti logat.
Posibila sarcina?#1 2013-09-05 14:18:00
Posibila sarcina?Pe 27 am avut contact sexual neprotejat si ma tem ca am ramas insarcinata pentru ca stiu ca inainte de ejaculare barbatului ii curge ceva dar nu a ejaculat in mine . Pe 1 trebuia sa imi vina . Acum am dureri de cap , ametesc , sunt balonata , ma enervez repede si imi curge o secretie alba foarte abundenta si acum ceva zile m-au durut ovarele foarte tare. Testul de sarcina l-am facut pe 3 si a iesit negativ . E posibil sa fiu insarcinata? Offline #2 2013-09-05 14:21:24
Re: Posibila sarcina?daca ai un ciclu cat de cat regulat, nu te aflai in perioada fertila; "ceva-ul" despre care vorbesti se numeste lichid pre-ejaculator si contine spermatozoizi doar daca a existat o ejaculare in aceeasi zi dupa care nu s-a spalat si nu a urinat; cu alte cuvinte, daca aveti mai multe contacte neprotejate intr-o zi, riscul de sarcina creste chiar daca nu exista ejaculare intravaginala. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-09-05 14:28:47
Re: Posibila sarcina?Atunci poate fi doar o banala intarziere? Plus ca am ovare polihistice si acum 3 luni am terminat tratamentul cu anticonceptionale ma gandesc ca acum sa am iar probleme cu intarzierea menstruatiei Offline #4 2013-09-05 14:34:53
Re: Posibila sarcina?da, probabil intarzierea este din cauza afectiunii combinata cu renuntarea la pastile; anticonceptionalele regleaza ciclul doar pe perioada in care sunt administrate, dupa aceea revii la vechile obiceiuri; in plus, dupa renuntare, cateva luni te poti astepta la dereglari (sa-ti intarzie sau sa-ti vina mai repede). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2013-09-05 14:43:09
Re: Posibila sarcina?Mersi mult . M-am mai linistit Offline Publicitateloading...
#6 2013-09-25 17:04:34
Re: Posibila sarcina?buna ziua, va scriu si eu in legatura cu o problema care ma streseaza foarte mult in momentul de fata. Este o situatie putin paradoxala dar tot ma macina. In urma cu 2 zile, am crezut eu k mi-a venit menstruatia, am avut o durere f puternica nu a fost chiar in zona ovarelor, un pic mai sus am simtit-o dupa care am obs o sangerare. Aceasta sangerare a tinut putin, ca o pata de marimea unei nuci dupa care a doua zi pana la ora 19 nu mi-a mai curs nimic, atunci mi-a mai curs o alta pata de aceeasi dimensiune, iar astazi la fel, nimic, doar pe hartie se vede precum as avea menstruatie si un cheag de sange mi s-a scurs. Preciez k am avut in urma cu o saptamana si 3 zile 2 contacte protejate (prezervativ)!! iar in jurul acestei date ar fi fost normal sa-mi apara menstr. Ma tem sa nu fie menstruatie peste sarcina, am tot citit si am vazut k, cam asa se manifesta. ink nu mi-am facut test de sarcina, ink mai astept....Sunt totusi 3 zile in care mi-a curs foarte putin, si mie imi curgea abundent...Sa fie vre-o dereglare pentru ca din iunie pana acum nu am mai avut nici un alt contact?(am fost plecata din tara) Are cineva o parere in acest sens, poate o persoana de specialitate sau cu experienta? Am spus k e paradoxal pentru ca ma tem de o sarcina atata tp kt m-am protejat..dar totusi ma tem, asta e ideea! m gandesc k poate sa fi fost ceva si nu am observat....poate aveti idee de ce se comporta ciclul menstrual asa?? Multumesc mult Ultima oara a fost editat de lumintafl (2013-09-25 17:15:37) Offline #7 2013-09-25 17:14:20
Re: Posibila sarcina?pai daca singurul contact a fost cu prezervativ, nu ai de ce sa te gandesti la sarcina Offline #8 2013-09-25 17:21:11
Re: Posibila sarcina?multumesc frumos..tot aud despre menstruatie peste sarcina, k un semn ar fi petele de sange, si asta vroiam sa stiu...totusi sunt 3 zile in care tot imi mai curge cate o pata...se opreste....nu mi s-a mai intamplat niciodata asa....asta zic, mai astept..eram curioasa si dak a mai patit cineva asa....Dak se opreste o sa merg la un consult...acum aveam nevoie de o vorba buna, o parere, sa ma pot linisti, sa nu cumva sa fie si din cauza stresului... Offline #9 2015-03-12 15:37:53
Re: Posibila sarcina?buna fetelor,numele meu este Georgiana si sunt noua pe forum,astazi m-am inregistrat dar va citesc postarile de cateva luni... povestea mea incepe asa,de aproximativ 4 luni eu si sotul meu nu ne mai protejam in speranta de a concepe un bebe,de 2 luni imi monitorizez temperatura bazala sa aflu ziua ovulatiei.. am un ciclu ceas de 27 de zile in a 28-a zi imi vine tot timpul regulat de ani de zile,ma tine aprox 3 zile...ultimul ciclu l-am avut in 10,11,12 februarie,ziua ovulatie find a 13 zi masurata cu temperatura bazala a fost in 22 .02 ,binenteles am prestat la maxim,urmatoarea menstruatie trebuia sa-mi vina in 9.03.2015 dar nu a venit.... o alta chestie care ma pune pe ganduri este ca in 5 martie am facut o interventie de atroscopie la genunchi,cu anestezie spinala,noaptea am observat pe hartia igienica un lichid rozaliu ,am crezut ca imi vine menstruatia dar era foarte putin,a ddoua zi la fel,am avut lichidu asta din 5 martie pana ieri 11 martie 5 zile,la inceput roz si treptat a ajuns ca un maro foarte deschis....niciodata nu m-am patat macar pe chilot,doar cand faceam pipi si ma stergeam aparea pe hartia igienica.....a 2 zi de intarziere a menstruatiei adica ieri,am facut un test,facut dupa amiaza pt ca nu mai aveam rabdare si mi-a iesit a 2 linie slab vizibila deabea o observi,,,dar este !!!ca si simptome am sani mariti si durerosi,usoare stari de greata,cateodata mi se pare ca ametesc si ma ia cu calduri asa parca as lesina,pofta de mancare nu prea am....acu ce sa cred,e din cauza operatiei sau chiar e posibil sa fiu insarcinata??? va rog mult dati-mi o parere ca sunt foarte stresata si ingrijorata caci chiar ne dorim un bebe....va multumesc anticipat Offline #10 2015-03-12 18:13:09
Re: Posibila sarcina?Repeta testul maine sau poimaine. Sau du-te si fa beta hcg. Dar eu zic ca esti insarcinata. Felicitari "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #11 2015-03-13 23:15:25
Re: Posibila sarcina?si chiar sunt insarcinataaaaa!!!!!! astazi am refacut testul 2 linii clareeeeeeee....pup Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|