|
Nu esti logat.
Risc sarcina ?#1 2015-03-17 19:15:42
Risc sarcina ?Iau anticonceptionale yaz de 3 luni. Luna aceata la inceput am luat o pastila cu o intarziere de 8 ore, dupa le-am luat pe toate la ora normala. Iar 7 zile dupa am folosit o meoda suplimentara de protectie. Insa la jumatatea blisterului am racit ai am inceput sa iau antibiotic, prietenul meu a terminat in mine de cateva ori, dar asta inainte sa icep sa iau antibiotixe. Sunt ingrijorata. Astazi va trebui sa iau a treia pastila placebo, iar menstruatia nj a aparut. Exista posibilitatea unei sarcini ? Offline #2 2015-03-17 19:26:10
Re: Risc sarcina ?nu, nu ai de ce sa-ti faci griji, o sa vina si menstruatia, poate veni in orice zi din pauza Offline #3 2015-03-30 22:56:48
Re: Risc sarcina ?am o intrebare blisterul nou trebuie inceput dupa cele 4 zile de pastile placebo.... sau daca vine in zilele 3-4 fix atunci? Offline #4 2015-03-30 23:29:16
Re: Risc sarcina ?ti-am raspuns la celalalt topic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|