|
Nu esti logat.
Escapelle in perioada ovulatiei#1 2015-04-20 17:28:38
Escapelle in perioada ovulatieiBuna ziua! Pe data de 16 am avut un contact sexual la care s-a rupt prezervativul. El nu isi aminteste daca a iesit la timp sau a ejaculat in mine, asadar pentru siguranta am hotarat sa iau Escapelle (dupa 8 ore). Ceea ce ma ingrijoreaza este ca probabil eram in ziua ovulatiei, eu avand un ciclu de 30 de zile aproximativ, iar ultima menstra a fost pe data de 1. Am citit pe prospect eficacitatea pastilei ca fiind de 85%. Conteaza mult daca erai in perioada fertila sau doar dupa cat timp o iei? Eu stiu ca spermatozoizii calatoresc mult mai repede spre ovul din cauza mucusului cervical, iar asta ma sperie, gandindu-ma ca in acele 8 ore ovulul ar putea fi fecundat deja. Ce credeti, sunt sanse sa fiu insarcinata? Imi e groaza cand ma gandesc ca mai am de asteptat 2 saptamani pana se presupune ca imi vine menstruatia!! Offline #2 2015-04-20 17:38:20
Re: Escapelle in perioada ovulatieie mai eficienta pastila daca nu se produsese deja ovulatia, asta e singura diferenta si evident e bine sa fie luata cat mai repede dupa contact, la 8h e foarte bine Offline #3 2015-04-20 17:55:14
Re: Escapelle in perioada ovulatieiEste posibil ca pastila sa provoace balonare si dureri de spate ca efecte adverse? De 3 zile ma simt foarte ciudat, urinez si des, si ma gandesc ca e de acolo. Sau primele simptome de sarcina pot aparea asa devreme? Offline #4 2015-04-20 18:02:09
Re: Escapelle in perioada ovulatieidaca si urinezi des sa nu fie o cistita mai degraba Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|