homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce trebuie sa fac daca mi-a venit mai devreme ?

#1 2015-04-25 21:44:31

MariaCC02
New member
Inregistrat: 2015-04-25

ce trebuie sa fac daca mi-a venit mai devreme ?

Buna fetelor ! Am si eu o nelamurire si caut raspuns, ca sa stiu ce ar trebuii sa fac. Am avut niste probleme si intr-o seara chiar pe 16.04 am uitat sa imi iau pilula. A doua zi mi-am adus aminte foarte tarziu cand deja trebuia sa o iau pe urmatoarea, desi stiam ca in mod normal daca am sarit-o trebuie doar sa ma protejez si altfel timp de 7 zile. In schim am auzit pe cineva ca ea chiar daca a uitat in seara urmatoare lua 2 pilule. Ca sa fiu la zi cu ele, am zis ca nu am ce sa patesc si sa iau si eu 2, sa vad ce se intampla. Pe 18.04 mi-a venit menstruatia. Am facut pauza completa de 8 zile daca tot s-a declansat mai devreme.Iar acum nu stiu ce sa fac, maine ar trebuii sa iau o folie noua? Maine e a 8 zi, in conditiile in care eu mai am din blisterul vechi 7 pastile. Va rog mult, astept raspuns :(

#2 2015-04-25 21:45:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce trebuie sa fac daca mi-a venit mai devreme ?

pai daca ai facut pauza da, incepe o folie noua si te protejezi pana iei 7 pastile

#3 2015-04-26 17:31:24

MariaCC02
New member
Inregistrat: 2015-04-25

Re: ce trebuie sa fac daca mi-a venit mai devreme ?

Multumes frumos !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.