|
Nu esti logat.
SPM sau sarcina???#1 2015-04-27 23:17:51
SPM sau sarcina???In urma cu 12 zile am luat Escapelle in urma unui contact sexual in care s-a rupt prezervativul (eu fiind in perioada fertila). De 3 zile am sanii durerosi la atingere, asemenea sindromului premenstrual (mentionez ca acest simptom il am cu o saptamana inainte sa imi vina menstruatia). Este posibil ca pastila sa isi fi facut efectul si ciclul sa nu fi se fi dereglat, si sa-mi vina la data la care trebuie? Sau se poate sa fie semn de sarcina? Eu am luat pastila la un interval de 8 ore si ma gandesc ca nu a trecut asa mult timp incat ovulul sa fi fost fecundat. Si la cat timp pot face un test de sarcina pentru a-mi arata un rezultat concludent? Offline #2 2015-04-28 09:48:00
Re: SPM sau sarcina???Testul, la 3 saptamani de la contactul cu risc. Offline #3 2015-04-28 18:22:11
Re: SPM sau sarcina???Azi dimineata mi-a venit menstruatia, asadar nu era vorba de nicio sarcina! Offline #4 2015-04-28 20:04:25
Re: SPM sau sarcina???vad ca te amuzi si tu de situatie Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|