|
Nu esti logat.
Problema ! ajutor !#1 2015-05-03 21:47:30
problema ! ajutor !Buna seara, incep prin a spune ca iau anticonceptionale Harmonet de 6 ani de zile la recomandarea medicului. Pauze nu am facut deoarece mi-a spus sa fac doar atunci cand voi vrea bebe. Niciodata nu am uitat sa iau pastila si nu am avut probleme pana Joi 30.04.2015 cand am observat ca in loc de 3 pastile de luat mai erau 4. In proportie de ( 80-90 %) sunt convinsa ca pastila care era uitata era cea pe care trebuia sa o iau cu o seara in urma. Drept urmare pe moment am ascultat de o prietena care era cu mine si mi-a zis ia-le pe amandoua si prefate ca nu s-a intamplat nimic. Astazi, Duminica ( 03.05.2015) am terminat folia si ar trebui sa fie prima seara de pauza. Am citit mai multe variante pe internet si nu stiu exact ce am de facut? Multi spun ca le iau de prea mult timp si am fost sub protectie oricum , altii zic ca sa fac pauza in mod normal si sa folosesc 7 zile protectie suplimentara si ultima varianta auzita este sa nu mai fac pauza de 7 zile si sa nu imi vina ciclul deloc luna asta ( ceea ce mi se pare gresit.....imi suna a dereglari mari hormonale)....Pana la urma are idee cineva ce trebuie sa fac? Multumesc ! Ultima oara a fost editat de roxiyik (2015-05-03 21:48:24) Offline #2 2015-05-03 21:54:23
Re: problema ! ajutor !1. faci pauza, te protejezi suplimentar in pauza + 7 zile din folia noua sau Offline #3 2015-05-04 09:56:05
Re: problema ! ajutor !
Multumesc de raspuns! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|