|
Nu esti logat.
Am?nare menstruație#1 2015-05-18 01:59:06
Am?nare menstruațieBună ziua! Ma confrunt cu o situație nouă: iau anticoncepționale iar luna viitoare ?mi vine menstruația fix la jumătatea concediului.cum sa fac sa o mai am?n cu 3-4 zile?nu as vrea sa unesc 2folii.mi se pare prea lunga perioada fără menstra. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #2 2015-05-18 09:04:09
Re: Am?nare menstruațieiei 3-4 pastile (sau cate ai nevoie) in plus de pe o folie noua apoi faci pauza normal. folia inceputa o pastrezi apoi de rezerva. Offline #3 2015-05-19 00:48:37
Re: Am?nare menstruațieȘi ?n pauza vine menstra, chiar dacă iau mai mult de 21 de pastile?mulțumesc "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #5 2015-05-20 01:20:33
Re: Am?nare menstruațieMulțumesc! Nu am luat niciodată mai multe pastile, nu am unit folii etc și de aceea nu știu ce și cum "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|