|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2015-06-08 19:54:26
anticonceptionaleBuna ziua.Iau pentru prima data anticonceptionale si am o nelamurire.Incep sa iau pastilele din prima zi de menstruatie apoi 21 de zile,dupa care fac aceea pauza de 7 zile . Dupa aceasta pauza iau pastilele in continuare in mod normal ? sau trebuie sa iau iarasi in prima zi de menstruatie? Offline #2 2015-06-08 20:52:22
Re: anticonceptionalemenstruatia o sa-ti vina in pauza, tu iei pastilele in continuare in mod normal, dupa pauza de 7 zile incepi o noua folie "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2015-06-12 16:01:25
Re: anticonceptionaleBuna am si eu rugaminte la voi cine poate sa ma ajute dupa fiecare act sexual sau chear si in timpul contactului sexual al o usturime si cate odata si mancarime ce imi recomandati chear daca ma spal tot ma ustura ce pot lua pt asa ceva va rog din suflet va informez ca de 3 luni i-au anticonceptionale...multumesc mult Offline #5 2015-06-12 16:16:12
Re: anticonceptionalepoti incerca cu bioclin actigel Offline Publicitateloading...
#6 2015-06-13 08:39:36
Re: anticonceptionale
Sunt aproape sigura ca daca ati incerca sa aveti contacte sexuala dupa obtinerea excitatiei eficiente(si nu "pe uscat" cum cred ca se intimpla, nu te-ar mai ustura nici in timpul si nici dupa si nici vreun dezechilibru de alta natura nu ar aparea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|