|
Nu esti logat.
Fara menstruatie dupa Escapelle. Sarcina?#1 2015-06-03 23:05:52
Fara menstruatie dupa Escapelle. Sarcina?Buna ziua. Offline #2 2015-06-03 23:25:10
Re: Fara menstruatie dupa Escapelle. Sarcina?pilula de a doua zi provoaca dereglari, dar daca zici ca ai avut o sangerare abundenta care a durat 2 zile nu cumva aia a fost menstruatia? daca ai facut si teste de sarcina si au iesit negative stai linistita, dar ai grija la protectie pe viitor "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2015-06-04 01:19:48
Re: Fara menstruatie dupa Escapelle. Sarcina?
Mi-ar placea sa cred ca aceea a fost menstruatia, insa peste tot scrie ca este doar un efect advers al pilulei si sa nu fie confundata cu menstruatia.. Offline #4 2015-06-04 12:21:44
Re: Fara menstruatie dupa Escapelle. Sarcina?cu placere, eu zic ca daca le-ai facut cu prima urina de dimineata si a aparut linia de control sunt concludente....ai facut si 2, sa zicem ca putea sa iasa 1 fals negativ dar 2? putin probabil. "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2015-06-04 15:43:35
Re: Fara menstruatie dupa Escapelle. Sarcina?Multumesc.. Nu le-am facut chiar cu prima urina de dimineata, sa zicem a2a.. Offline Publicitateloading...
#6 2015-06-19 23:05:57
Re: Fara menstruatie dupa Escapelle. Sarcina?Pe data de 13 am mai facut un test de sarcina si dupa aceea mi-a venit si menstruatia. Testul negativ. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|