|
Nu esti logat.
Renuntarea la Ac si metoda calendarului#1 2015-09-06 14:15:23
Renuntarea la Ac si metoda calendaruluiBuna fetelor, Offline #2 2015-09-07 08:11:28
Re: Renuntarea la Ac si metoda calendaruluiTeoretic, precum si pracrtic nu e imposibil nimic cand vine vorba de ovulatie. Stiu persoane care au ramas insarcinate si erau in ziua 3 sau 4; stiu femei care au ramas chiar inainte de data la care trebuia sa ii vna menstruatia. Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline #3 2015-09-07 09:35:01
Re: Renuntarea la Ac si metoda calendaruluieu as monitoriza ovulatia as lasa o saptamana si dupa as avea contacte pana incepe sangerarea si abstinenta pe toata perioada sangerarii dupa ce trece ea plus cele 7 zile de la urmatoarea ovulatie. #4 2015-09-07 12:01:34
Re: Renuntarea la Ac si metoda calendaruluiMultumesc pentru raspunsuri, fetelor. Chiar si lasand la o parte chestiunile religioase, tot aveam de gand sa iau o pauza mai indelungata de la Ac pentru ca nu mi se pare normal ca la 29 de ani si avand o casnicie fericita sa am libido-ul la pamant (am fost la planning, am schimbat 3 tipuri de pilule si nimic... am ajuns la concluzia ca trebuie sa renunt la ele pentru a vedea daca e ceva in neregula cu mine sau pur si simplu e un efect advers). Offline #5 2015-09-07 12:04:43
Re: Renuntarea la Ac si metoda calendaruluigreu de crezut ca ovulezi de 2 ori intr o luna.legat de risc nu cred ca poate sa iti zica cineva un procentaj. Publicitateloading...
#6 2015-09-07 15:13:03
Re: Renuntarea la Ac si metoda calendaruluiCare metoda ar mai fi? Despre ovule cu spermicid chiar am intrebat la planning dar mi s-a spus ca nu e de avut incredere in asa ceva, ca ar fi prea mare riscul unei sarcini nedorite. Despre pilule am discutat, prezervativul nu ne place nici mie, nici sotului. Din ce stiu, medicii ezita sa puna sterilet femeilor care nu au copii, mi se cam extrema masura oricum. Un produs asupra caruia ma gandeam sa ma opresc daca nu ma pot bisnui cu calendarul este nuvaring. Dar din ce am observat nu este prea popular la noi, nu prea am gasit mare lucru despre el. Offline #7 2015-09-07 15:22:30
Re: Renuntarea la Ac si metoda calendaruluieu am zis mai sus ca poti sa combini calendar si spemicide sa cresti procentul de reusita. #8 2015-10-15 15:15:09
Re: Renuntarea la Ac si metoda calendaruluiSunt in prima luna dupa Ac si inca nu am reusit sa identific un tipar al temperaturii bazale, probabil inca nu mi s-a reglat organismul. Prin urmare, am decis sa iau sfatul vostru si sa combin calendarul cu spermicide. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|