|
Nu esti logat.
Spotting in loc de menstruatie#1 2015-11-03 08:34:10
spotting in loc de menstruatieBuna! Sunt in perioada de pauza, azi trebuia sa imi vina menstruatia dar de duminica am o scurgere maronie, spotting, dar menstruatie nu. Am mici dureri de burta si de sani. Pastilele le-am luat, vreo 2 am luat fara apa si s-a dat si ora , totodata am luat o pastila cu 20 de minute mai devreme,altceva nimic. Sa fie asta menstruatia? E vreo problema? Multumesc! Offline #2 2015-11-03 09:18:09
Re: spotting in loc de menstruatieDa, asta e menstruatia Offline #3 2015-11-03 09:26:26
Re: spotting in loc de menstruatiePai si oare de ce a aparut asa? Sa fie o dereglare sau altceva? Multumesc! Offline #4 2015-11-03 09:56:43
Re: spotting in loc de menstruatieCum ti-am raspuns si la celalalt topic.. menstruatia poate aparea in orice zi de pauza, in cantitate diferita. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|