|
Nu esti logat.
Sarcina#1 2014-04-29 21:36:02
SarcinaE adevarat ca urinarea curata canalul de posibili spermatozoizi si astfel lichidul seminal e fara risc de sarcina ? Offline #2 2014-04-29 22:23:53
Re: SarcinaDa. Canalul ejaculator si cel urinar sunt comune la barbat, dar doar la barbat! Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2016-01-19 12:09:03
Re: SarcinaBună ziua, ?n data de 29 decembrie am făcut sex neprotejat, și eram și ?n perioada fertila, acum ?n 14 ianuarie ar trebui sa ?mi fi venit ciclul dar nu a venit. Am făcut mai multe teste toate negative. Azi dimineață am făcut un test cu prima urina cum scrie, și a ieșit negativ. ?ntrebarea e daca testul e făcut corect la destul timp (la 3 saptamani de la contact și 5 zile de ?nt?rziere) mai are rost sa ma stresez? Știu ca nimeni nu poate ști exact dar după părerea mea testul e făcut la timpul c?nd trebuie. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #4 2016-01-19 12:20:14
Re: Sarcinadaca a trecut atata timp rezultatul e corect Offline #5 2016-01-19 12:30:39
Re: SarcinaAt?t a trecut ca am ceva calendar și notez tot, dar tot sunt stresata. Dar ma g?ndesc ca a trecut destul timp 3 saptamani de la contact. ?ți mulțumesc. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|