|
Nu esti logat.
Protectie din prima zi!#1 2014-09-25 16:29:56
protectie din prima zi!buna ziua. as dori sa stiu daca nu am mai luat inainte anticonceptionale, si am inceput luarea primei folii de marvelon 21 in prima zi a ciclului, sunt protejata inca de atunci, adica din prima zi, sau trebuie protectie suplimentara? Offline #2 2014-09-25 16:35:32
Re: protectie din prima zi!da, esti protejata chiar de la prima pastila Offline #4 2016-02-02 00:47:39
Re: protectie din prima zi!Buna seara! Vreau sa incep sa iau iar Artizia dupa o pauza de aproape un an, dar nu sunt in timpul menstruatiei. O sa isi faca efectul tot dupa 7 zile, sau trebuie luate neaparat in primele 5 zile ale menstruatiei (cum scrie pe prospect)? Offline #5 2016-02-02 07:41:20
Re: protectie din prima zi!Poti sa le incepi cand vrei tu, dar vei fi protejata dupa 7 zile (7 pastile inghitite). "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|