|
Nu esti logat.
Oare am ramas insarcinata?#1 2016-08-14 16:26:55
Oare am ramas insarcinata?Din luna iulie am inceput sa iau anticonceptionale Microgynon, dar din lipsa de informare le-am luat gresit in sensul ca in loc sa le iau in prima zi de menstruatie , le-am luat in prima zi de la terminarea menstruatiei , adica in ziua a 8 a (avand in vedere ca menstruatia mea tine 7 zile) . Desi iau anticonceptionale, de fiecare data am folosit prezervativul , dar o singura data l-am lasat pe prietenul meu sa o bage fara, dar a durat maxim un minut si apoi am continuat cu prezervativ. Stiu ca daca nu am luat pasilele corect este nevoie sa folosesc si alta metoda de protectie timp de 7 zile. (Acea intamplare s-a petrecut in ziua a 12 a de cand am luat pastilele) Offline #2 2016-08-14 16:30:54
Re: Oare am ramas insarcinata?ai terminat folia de pastile ? cand iei anticonceptionale, menstruatia iti vine in pauza de 7 zile dintre folii Offline #3 2016-08-14 16:32:35
Re: Oare am ramas insarcinata?Heimdall : da, am terminat folia miercuri si azi este duminica. Sunt ingrijorata fiindca nu a venit menstruatia Offline #4 2016-08-14 16:36:52
Re: Oare am ramas insarcinata?mai ai putina rabdare, menstruatia poate veni in oricare zi din pauza Offline #5 2016-08-14 16:39:22
Re: Oare am ramas insarcinata?Se poate sa fie menstruatia dereglata din cauza ca nu am luat pastilele in prima zi de menstruatie si asta sa fie cauza ? Offline Publicitateloading...
#6 2016-08-14 16:41:29
Re: Oare am ramas insarcinata?nu, nu e nimic dereglat, e normal sa vina menstruatia dupa cateva zile de pauza, ca organismul sa-si dea seama ca nu mai primeste doza de hormoni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|