|
Nu esti logat.
Pastila luata tarziu??#1 2016-09-04 00:09:09
pastila luata tarziu??Buna fetelor.Trebuia sa iau yaz la ora 20:30 am luat-o la 22:10..Mi-am amintit cumva..Sa ma protejez pe parcursul zilelor urmatoare sau?Afecteaza cumva contactul precedent sau urmator?Sunt paranoica eu de fel Offline #3 2016-09-07 01:13:57
Re: pastila luata tarziu??
Multumesc!Inca o intrebare.Am luat pastila azi eu suferind de paranoia ..si bineinteles era suc in pahar de 1L la cinema, ma gandeam ca sigur s a scurs cumva in pahar ca nu am inghitit o si am baut tot sucul, cam in 5 min de la incident.N am gasit nimic in pahar, se putea disolva in 5 minute?(nu e sigur nimic dar e paranoia si vreau sa fiu sigura) ms. Offline #4 2016-09-07 09:02:28
Re: pastila luata tarziu??Cum sa o scapi in pahar?o vedeai dacă era asa stai calma Offline #5 2016-09-07 16:04:22
Re: pastila luata tarziu??
Multumesc pentru raspuns:) e doar paranoia, si daca am scapat o si se disolva in suc, n avea nimic ca practic l am baut.Dar acum sunt sigura ca e cam imposibil fiindca imi dadeam seama:))) Si mai iau si de 8 luni, cred ca si daca uitam una nu era mare problema pentru ca deja hormonii sunt in sange Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|