|
Nu esti logat.
Nelamuriri....#1 2016-09-28 22:21:44
Nelamuriri....Ma uit la pagina aceasta goala si nu stiu cu ce sa incep...evident,cu inceputul dar...sunt atatea idei care imi vin in cap fix in acelas timp incat nu s-ar intelege absolut nimic... Offline #2 2016-09-28 22:51:16
Re: Nelamuriri....E putin cam confuza treaba pe de o parte zici ca va vedeti doar in weekend din cauza programului tau, el a acceptat chestia asta si acum tu te superi ca si-a facut si el alte planuri intr-un weekend desi ati discutat si despre asta si ati convenit ca e ok, si mai si inventezi lucruri ca sa-i atragi atentia tu de fapt ce vrei de la el, sa te astepte ca un catel weekend de weekend? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2016-09-29 00:15:52
Re: Nelamuriri....Stiu..pare confuz,recitind ceea ce am scris nici eu nu m-am inteles. Offline #4 2016-09-29 01:00:57
Re: Nelamuriri....din moment ce scrii technologie,e de inteles ca stai cu telefonul in mana.ca e la moda.nu inteleg totusi,de ce dupa mai bine de jumate de an,sunteti inca in situatia asta.daca ati vorbit ca va vedeti doar in weekend,e cam de inteles ca fiecare cu ...aia ma sii.na,zic,din ce citesc. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #5 2016-09-29 11:32:46
Re: Nelamuriri....Da,asa este...am decis sa fim putin mai independenti pentru ca nu avem "nevoie unul de celalalt" ci dorim sa fim impreuna...sa vina totul de la sine si sa nu depindem unul de altul. Si pentru ca singurul timp in care ne putem face lucrurile personale,sa ne vizitam prietenii,mergem la sala,etc este in weekend. Offline Publicitateloading...
#6 2016-09-29 13:17:07
Re: Nelamuriri....eu zic asa : ori iti convine aceasta formula in care aveti amandoi libertate, caz in care ii acorzi spatiu, ca la randul tau sa-ti pastrezi independenta, ori nu te mai multumeste si atunci discutati ca sa vedeti daca schimbati ceva Offline #7 2016-10-06 17:50:11
Re: Nelamuriri....buna fetelor. Offline #8 2016-10-06 18:56:49
Re: Nelamuriri....O saptamana inainte de cununia religioasa nu ai voie, asta stiu sigur. Offline #9 2016-10-06 21:04:20
Re: Nelamuriri....eu nici n-am auzit de 'molifta".de fapt,in treacat,am auzit,dar nu stiu ce inseamna. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|