|
Nu esti logat.
Apa pentru bebe#1 2016-08-16 15:15:24
Apa pentru bebeMamici ce apa folositi pentru prepararea laptelui? Apa plata mai trebuie fiarta? Offline #2 2016-08-16 16:18:05
Re: Apa pentru bebeEu nu as mai fierbe apa plata Offline #3 2016-08-23 13:36:13
Re: Apa pentru bebeApa plata nu mai trebuie fiarta deoarece prin fierbere sarurile minerale isi sporesc concentratia. Daca vorbim de o apa pura, atunci e clar ca acolo nu au ce cauta microorganismele care in mod normal se distrug prin fierbere. Eu personal am mare incredere in apa de izvor de mare adancime. Acolo apa este purificata in mod natural este aproape imposibil sa fie contaminata cu substante chimice de la suprafata. Am ramas la apa Calipso care am vazut ca este extrasa dintr-un izvor de la foarte mare adancime, are un continut de nitriti aproape insesizabil, este slab mineralizata ceea ce e ok pentru copii Offline #5 2017-01-25 08:35:46
Re: Apa pentru bebeBuna, Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|