|
Nu esti logat.
Tratament Myo-Sun - nelamuriri#1 2016-05-14 16:15:10
Tratament Myo-Sun - nelamuririDupa cativa ani de contraceptive, am luat decizia sa renunt. Doar ca pana sa am urmatorul ciclu menstrual m-am trezit cu un mare chist si asa am aflat de ovarele mele polichistice/micropolichistice...(?!?!). Medicul mi-a zis sa reiau contraceptivele si ca acel chist va disparea...ceea ce s-a si intamplat. Doar ca, m-am intors la el, dorind sa renunt la contraceptive si dansul mi-a dat Utrogestan de 100mg, pe care sa-l incep in a 16-a zis dupa ciclu, timp de 9 zile..etc. Ceea ce am si facut,,,in ultimul an. Ce m-a deranjat la acest tratament au fost scurgerile maronii dinainte de ciclul menstrual, care incepeau cam in a 3-4-a zi de Utrogestan,,,si se uneau cu ciclul si uite-asa ciclul meu tinea 2 sapt . Offline #2 2016-05-16 13:37:14
Re: Tratament Myo-Sun - nelamuririMai bine mergi inapoi la medicul ce ti-a prescris myo-sun, poate are o alta alternativa de tratament.. Offline #3 2017-07-18 09:07:00
Re: Tratament Myo-Sun - nelamuririBuna, nu am avut menstruatia niciodata regulata, aveam si pauze de cateva luni, endocrinologul mi-a dat duphaston acum 3 ani. Am luat timp de 3 luni dar tot neregulata a fost. La sfarsitul lui 2015 am ramas insarcinata si am facut o intrerupere de sarcina, dupa la control a iesti mici foliculi la ovarul stang. Ginecologul mi-a recomandat Logest, am luat 6 luni dupa care am oprit, la urmatorul control nu s-au mai vazut acei foliculi. Menstuatia a venit o perioada regulat dupa care la inceputul acestui an o luna aveam menstruatie, o luna nu, mentionez ca de la inceputul lui 2016 pana acuma m-am ingrasat 10 kg.. acum 3 luni am fost la control din care a iesit Sindorm ovar polichistic, la ovarul stang. Medicul mi-a recomandat sa incerc sa scad in greutate iar daca menstruatia este tot neregulata sa iau Myo-sun Plus 1x 2 pliculete/zi. De 3 luni de cand am fost la control nu am mai avut menstruatie, sa incep sa iau Myo-sun plus de acum ? Sa consult si alt medic ? Se remediaza situatia ? Pe viitor imi dores foarte mult sa am copii.. Offline #4 2017-07-18 09:37:25
Re: Tratament Myo-Sun - nelamuririsindromul de ovar polichistic se confirma numai cu analize hormonale, mergi eventual la un endocrinolog sau la un ginecolog care sa stie de asa ceva, ca sa stii despre ce e vorba Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|