|
Nu esti logat.
Sunt disperata! Ajutati-ma!!!#1 2017-08-02 08:33:04
Sunt disperata! Ajutati-ma!!!Pe 24 iulie am practicat cu prietenul niste jocuri si el a ejaculat in zona vaginului, in exterior, dupa am facut dus, sunt virgina. Pe 28 am avut mentruatie, iar in ziua a 5-a si a 6-a nu mai am scurgeri dar vreau mereu la wc si am dureri mari la ovare. Pot fi insarcinata? Offline #2 2017-08-02 09:11:31
Re: Sunt disperata! Ajutati-ma!!!Va rog spuneti o parere, moooor Offline #3 2017-08-02 09:52:43
Re: Sunt disperata! Ajutati-ma!!!daca a ejaculat in exterior,nu,n-ai cum sa fii insarcinata!eu zic sa te documentezi inainte de petting,sex sau orice.pe langa sarcina nedorita,mai sunt si bolile cu transmisie sexuala,chiar f grave.sanatate si multa minte! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|