|
Nu esti logat.
Tratament candida recurenta- va rog ajutor!#1 2018-09-15 10:22:33
Tratament candida recurenta- va rog ajutor!Buna fetelor, Offline #2 2018-09-15 10:31:52
Re: Tratament candida recurenta- va rog ajutor!nu ai altceva in afara de candida si vad ca e sensibila la destule Offline #3 2018-09-15 11:07:59
Re: Tratament candida recurenta- va rog ajutor!Buna, iti multumesc pentru raspuns:) am urmat aceste indicatii, eu oricum nu prea mai mananc zahar de mult, am baut si foarte multe iaurturi, si am utilizat si ulei de cocos despre care am auzit ca ar fi foarte bun. Insa nu stiu ce sa mai fac, simt ca nu mi trece. Voi lua si suplimentele recomandate Offline #4 2018-09-15 12:58:10
Re: Tratament candida recurenta- va rog ajutor!Macmiror contine nistatin la care candida ta e intermediar, nu sensibil, deci ar fi putut sa mearga sau nu. Prezenta cocilor gram pozitivi nu inseamna nimic daca ai culturi negative. Eu as mai repeta examenul de secretie vaginala cu tot cu culturi la vreo saptamana- doua dupa terminarea tratamentului. Offline #5 2018-09-15 13:01:10
Re: Tratament candida recurenta- va rog ajutor!multumesc crema gynofort a folosit cineva? nu vad in ea nici o substanta la care e sensibila candida.... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|