|
Nu esti logat.
Menstruatie inainte cu o ora de la scoaterea inelului nuvaring#1 2019-02-02 18:08:16
Menstruatie inainte cu o ora de la scoaterea inelului nuvaringAs avea o intrebare. Folosesc acest inel de aproximativ 3 ani de zile si niciodata nu am avut probleme cu el dar astazi la ora 18 trebuia sa il dau jos si am fost la baie cu o ora mai devreme ca sa constat ca aveam ditamai sangele pe chilot. Eu cred ca e menstruatiea pt ca e mai inchisa la culoare si pt ca m.a durut mai apoi burta. De ce mi.a venit menstruatia in ziua cand trebuie dat jos inelul dar cu o ora mai devreme? Normal mie imi vine menstruatia dupa 2-3 zile de la scoatere. O fi ceva ineregula? Astept raspuns. Offline #2 2019-02-03 12:01:55
Re: Menstruatie inainte cu o ora de la scoaterea inelului nuvaringSe mai intampla, vezi luna viitoare cum e Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|