homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist Ovarian suspect endometriozic si Myo-Sun Plus ???


#1 2019-03-26 13:06:06

Alexioana20
New member
Inregistrat: 2019-03-26
Mesaje: 22

Chist Ovarian suspect endometriozic si Myo-Sun Plus ???

Buna fetelor!

Am 29 de ani, fac 30 in septembrie si am fost diagnosticata in aprilie 2018 cu chist ovarian SUSPECT endometriozic de 4,46 cm. Mi-a dat o analiza de sange CA 125 care a iesit 53, adica peste limita, limita fiind de 35, insa mi s-a spus ca nu e ingrijorator si mi-a fost sugerata laparoscopia pentru indepartarea chistului, insa am avut alte probleme la momentul respexctiv : nunta, casa noua si cum nu am avut dureri , simptome sau alte stari rele ,decat in prima zi a menstruatiei am neglijat chistul cu toate ca ma insoteste "in gand" permanent.
Luna trecuta ne-am hotarat sa incercam sa facem un bebe, asa ca m-am dus la ginecolog , altul fata de data trecuta sa vad cum stau cu sanatatea : chistul s-a micsorat, de la 4,46 la 4,01 cm, iar analiza Ca 125 mi-a iesit 37,5 adica foarte putin peste limita si scor ROMA 3,5 si dr. de acum a zis ca nu poate sa spuna ca este endometriozic chistul meu.
Mentionez ca de la 1 februarie am inceput sa iau Vitex Castus de la Herbagetica, deoarece am auzit de beneficiile sale asupra chisturilor , endometrioziei, fertilitatii.
Cum am spus doctorului ca vreau sa raman insarcinata mi-a mai dat niste analize de sange si urina care au iesit ok, doar o infectie urinara pe care o tratez momentan si mi-a recomandat sa imi refac urocultura dupa terminarea tratamentului, sa ma duc din 3 in 3 luni la ecografie pt a monitoriza chistul .
Probabil imi va spune la urmatoarea vizita de suplimentele cu acid folic si alte vitamine, dar as dori sa aflu daca este cineva printre viitoarele si actualele mamici care au chisturi ovariene si au luat sau iau myo-sun plus ? Evident, o sa cer si parerea medicului, dar as vrea sa aflu si experientele voastre.

Va multumesc!  goodluck

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.