|
Nu esti logat.
Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?-2#20 2010-08-15 23:04:45
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?da,unele chiar isi merita banii •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #21 2010-08-18 00:18:54
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?woa chiar cele dp site-ul http://www.eyeslipsface.com.ro/products … -false.php arata super bn si sant asa ieftine..sincer nu am comandat pn acum nimic dp net..si sunt asa sceptica :"> Ultima oara a fost editat de princ3s (2010-08-18 00:20:46) Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline #22 2010-08-18 03:38:45
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?almi, ce fel de gene ai comandat? mi-au placut f mult si as vrea sa-mi iau si eu Offline #23 2010-08-18 05:57:18
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?
ieftine si cam de proasta calitate...uitati'va la comenturile lasate de oameni la fiecare produs...asa va faceti o parere si av dati seama care e bun si care nu .... Offline #24 2010-08-18 13:43:00
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?vio in general lipiciul pe care il au genele in pachet nu este asa bun,sau nu destul •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#25 2010-08-18 14:00:06
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?almi, f frumoase genele Offline #26 2011-06-19 14:36:37
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?fetelor, ma tenteaza sa imi pun din nou gene false (smocuri) dar data trecuta nu am avut o expr. prea frumoasa cand le-am dat jos.... mi-a spus cineva ca se dau usor jos cu ulei de ricin stiti cv? oare merge?... am de data trecuta solutia de dat jos (uitasem de ea si le-am dat jos ...cum am putut ) ... pe banda am destule dar mi-e atat de lene sa le pun sa le dau jos help sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more miss mami & papi Offline #27 2011-06-27 08:42:56#28 2014-12-12 12:54:11
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?Genele false daca sunt aplicate corespunzator nici nu se observa. Eu am purtat mult timp astfel de gene. Acum am gasit un gel cu care ma dau pe gene ca sa creasca. Folosesc gelul realash de aproape 2 saptamani. Nu se vad schimbari majore, dar pe viitor sper sa apara. Offline #29 2016-11-25 13:40:42
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?Mirinde au aparut rezultate dupa ce ai folosit produsul ala? Au ramas rezultatele? Si in afara de faptul ca te-ai dat cu realash ai mai facut si altceva? Offline #30 2018-10-18 12:51:31
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?O varianta interesanta e si folosirea unor produse gen intensificatoarele care pot sa ajute la cresterea in dimensiune a genelor. Au ingredienti in compozitie care pot sa ajute foarte mult la indesirea si la cresterea genelor. Offline #31 2018-12-05 10:58:30
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?La realash am tot vazzut reclame pe net in ultima vreme. Si bonilash mai e. Offline #32 2019-02-27 10:18:05
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?
Pai astea doua sunt cele mai cunoscute. Oricum trebuie sa intrebam despre ingredienti inainte de a cumpara orice fel de produs pentru a nu ne trezi cu tot felul de reactii adverse. Oricum de alergii nu prea ne putem feri. In caz ca se declanseaza vreo alergie la anumiti ingredienti obligatoriu trebuie sa intrerupem tratamentul. Se poate intampla sa nu stim ca avem alergie la vreunul dintre ingredienti si atunci ne ferim mai greu. Una peste alta , ideea e ca trebuie sa intrebam inante de acumpara orice fel de lucru. Eu cand comand cer sa imi citeasca lista de ingrdienti si reactiile adverse:). Offline #33 2019-05-08 13:21:23
Re: Gene False - de unde am cumparat ? cum le-am folosit?Extractele din anumite plante pot intr-adevar sa ajute la cresterea in dimensiune a genelor, a sprancenelor sau chiar pentru cresterea in dimensiune a parului! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|