homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Numai știu ce sa fac


#1 2017-10-20 01:21:37

Elena1992
Membru
Inregistrat: 2017-10-20
Mesaje: 0

numai știu ce sa fac

Buna seara !Numele meu este Elena si am 25 de ani,sunt căsătorită de aproape un an si am un bebe de 9 luni ..îl cunosc pe sotul meu de 3 ani ...după ce am rămas însărcinată sotul meu nu mai voia sa facă sex cu mn se întâmpla odată la o luna ..am așteaptă sa nas si sa fim iar ca la început (nici atunci nu se întâmpla Mai mult d 2 ori pe sapt) însă nimic numai e  ca la început .sotul meu nu mai face sex cu mine ..o facem o data la 3 sapt si atunci ori bea si se îmbata si facem sex ori o facem si tine un min ,inițial am crezut ca pb e la mn ,am pus câteva kg in sarcina ,am ținut diete drastice sa slăbesc si sa fiu la fel ca imaginea sarcini cu scopul ca o să-mi recapăt sotul ..am slăbit însă nimic nu sa întâmplat ...sotul meu nu imi zice mereu ca e obosit ma pupa de noapte buna si imi intorce spatele..la început luam eu inițitivă însă ma respins de câteva ori urat si acum parca imi este Rușine  sad a ridicat o bariera asa între noi sad când fac câte o gluma de sex schimba imediat subiectul sau se face ca nu aude ..evita pur si simplu ...parca nu mai sunt eu..numai am curaj sa ma joc cu el cum făceam la început si ii plăcea f mult chiar imi zicea ca ii place cum facem sex.. nu știu Dc fuge asa de sex sad Menționez sa zic ca nu arat rău am 1.70 si 58 d kg ..oare nu-l mai atrag ? De înșelat nu ma Înșeală ca nu lipsește noapte de acasă si nici ziua ...petrece fosrte mult cu bebelușul discutile noaste sunt depsre el mereu..Iubește-te copilul si pe mn ma iubește cred însă cred ca ma vede doar ca o mama... ce sa fac simt ca ne îndepărtăm tot mai mult unul d celelalt..nu ma simt dorita asta doare ffff rău !multumesc!

Offline

 

#2 2018-04-13 11:15:51

marialuciana
Membru
Inregistrat: 2018-03-16
Mesaje: 0

Re: numai știu ce sa fac

Îți recomand să îl atragi tu în dormitor. Poți aduce jucarii noi între voi, îl poți atrage cu afrodisiace sau o lenjerie sexy, sigur îi va plăcea să te vadă așa.

Îți recomand Lovense pentru că sunt niște gadget-uri super interesante. Chiar dacă și-au obținut popularitatea în videochat, sunt super ok și pentru cupluri. Iar dacă tot n-o să fie atras, măcar rămâi cu o jucărie super incitantă - https://www.loveisland.ro/lovense.

sexinpat  sexinpat  sexinpat

Offline

 

#3 2019-06-27 08:57:52

wangzha
New member
Inregistrat: 2019-06-27
Mesaje: 31

Re: numai știu ce sa fac

You are sure to find something of your liking when shopping from either a Coach Factory Outlet Onine Login or outlet for a Coach Handbags Clearance or whatever you choose. To save big bucks on your Coach Factory Store or Michael Kors Outlet Sale anything, try shopping online. The best place to shop for gorgeous Michael Kors Outlet Online Store ,shoes, and accessories is online. There are many types of Michael Kors Handags On Sale Outlet that a lady can carry, but the classic elegance and timeless style of the classic Coach Handbags Outlet is simply impossible to beat.

In addition to the Michael Kors Bags On Sale, the Michael Kors Clearance Bags also makes a number of excellent leather accessories including many fine belts and wallets. Pairing a classic handbag or purse from Coach Outlet Store Online Free Shipping with a number of other great MK Outlet Sale is a great way to show off your personal taste and style and make a true fashion statement. When considering a high priced purchase like a classic Coach Handbags Outlet it is of course important to shop carefully.

Offline

 

 Acum


   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.