homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Joc de table gratuit.


#1 2020-05-30 00:06:30

dilda
Banat
Inregistrat: 2019-10-24
Mesaje: 2

Joc de table gratuit.

Joc de table gratuit. Pe site-ul nostru puteți juca table online, absolut gratuit, în orice moment al zilei și al nopții. Nu trebuie să vă rupeți capul, unde să găsiți un partener pentru o luptă fascinantă - vă oferim posibilitatea de a alege cu cine să jucați - cu o persoană sau un robot real.Există mai multe opțiuni de joc. Cineva îi place să se bucure mai mult de proces, iar cineva preferă să joace câteva partide scurte.
Joacă backgammon gratuit și citiți regulile https://yellowclub.net/ro/backgammon
Dacă vă place prima opțiune, puteți juca Backgammon lung gratuit chiar acum pe site-ul nostru. Pentru cei care nu au timp sau nu le place să aștepte mult timp, table scurte sau caucaziene sunt perfecte.Pentru joc se utilizează o placă specială, împărțită în două părți, precum și 15 Dame de culoare albă și neagră și două zaruri (Zara). Fiecare jucător trebuie să treacă un cerc complet pe terenul de joc, și apoi arunca Dame lor în afara bord mai repede decât adversarul.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.