|
Nu esti logat.
ANALIZE pt ANTICONCEPTIONALE!!!!!!!#1 2007-02-05 23:26:42
ANALIZE pt ANTICONCEPTIONALE!!!!!!!Salut! Am fost si eu diagnosticata cu Ovare Micropolichistice. Mi s-a prescris Diane. Am inteles ca sunt foarte puternice. Doctorul nu mi-a facut nici un fel de analize inainte de a le prescrie. Am citit multe despre anticonceptionale, pareri pro si contra, am mers la mai multi medici ginecologi dar nici unul nu m-a sfatuit sau mi-a indicat sa fac analize inainte de a lua anticonceptionale. Din comoditate sau de ce ne spun doctorii: esti tanara, sanatoasa si nu se poate intampla nimic! Nu pot nici sa ma gandesc sa iau anticonceptionale fara analize!! Asadar rog din tot sufletul un medic ginecolog/endocrinolog sau oricine care a mai trecut prin asta sa-mi spuna si mie ce analize se fac INAINTE de a lua orice anticonceptionale. Va multumesc anticipat! Offline #2 2007-02-05 23:41:13
Re: ANALIZE pt ANTICONCEPTIONALE!!!!!!!citeste aici. parca scria ceva http://sanatate.jurnalul.ro/articol_487 … grasa.html Offline #3 2007-02-05 23:57:50
Re: ANALIZE pt ANTICONCEPTIONALE!!!!!!!Multumesc lavinia_tia Offline #4 2007-02-06 10:49:28
Re: ANALIZE pt ANTICONCEPTIONALE!!!!!!!cu placere, e un link dat de altcineva pe aici pe forum. mie mi s-a parut foarte interesant si plin de logica materialul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|