|
Nu esti logat.
Ce se intampla...?!#1 2007-02-04 16:55:02
ce se intampla...?!Atunci cand ramai insarcinata in afara de faptul k nu-ti mai vine menstruatie mai sunt si alte simptome? Offline #2 2007-02-04 17:00:07
Re: ce se intampla...?!din cate stiu eu o permanenta stare de tensiune a sanilor,greturi,ameteli ,stare de oboseala dar aceste semne pot sau nu sa apara. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-02-04 17:17:30
Re: ce se intampla...?!din kte stiu eu..simptomele nu se fac simtite in primele faze ale sarcinii..intarzierea menstruatiei este principalul semn desi nu este obligatoriu sa fii insarcinata daca ti-a intarziat,se poate sa fie doar o dereglare hormonala..testul e cel mai sigur Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #4 2007-02-05 19:01:44
Re: ce se intampla...?!ms mult pt info Offline #5 2007-02-06 19:14:33
Re: ce se intampla...?!
si invers...daca iti vine ciclul nu inseamna ca esti in siguranta .... niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-06 23:48:33
Re: ce se intampla...?!adik menstruatia aparea la data cand trebuia sa apara si ii venea o zi,ii trecea si pe urma cand ii mai venea?ca ziceai ceva de o sapt pe luna...si acea menstrautie de o zi era abundenta sau doar cateva picaturi? Offline #7 2007-02-07 12:17:25
Re: ce se intampla...?!citeva picaturi cred eu...nici intr-un caz abundenta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-02-07 14:48:14
Re: ce se intampla...?!deci daca e sa fie menstruatie abundenta in primele 2 zile nici vorba de sarcina nuh??? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|