|
Nu esti logat.
Sa fie spotting...?#1 2007-02-13 11:36:44
Sa fie spotting...?Buna ziua! Revin cu o problema... am mai postat eu luna trecuta cand vroiam sa imi scurtez cele 7 zile de pauza ca sa nu imi mai vina menstruatia in wknd.. in fine, asa am facut, dar atunci m-a tinut mai mult decat de obicei. Luna asta am facut la fel.... am luat vineri si sambata (miercuri imi venise menstruatia) cate 2 pastile, asa cum am facut si atunci. Mi-a trecut duminica si am inceput sa iau cate o pastiluta, normal. Insa de vreo 2 zile am niste scurgeri destul de abundente..maronii destul de deschise... si azi am vazut si niste firisoare rosii.... Sa fie spotting ? Ultima oara a fost editat de LoliPop (2007-02-13 11:38:51) Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #2 2007-02-13 14:41:32
Re: Sa fie spotting...?LoliPop, zic sa te stradui sa nu mai faci inginerii. Te dai peste cap....e spotting, lasa-l sa treaca de la sine si ia pastilele asa cum trebuie luate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-13 16:41:33
Re: Sa fie spotting...?Nu mai fac inginerii...promit. E o mare usurare pt mine ca e spotting si nu altceva. Multumesc Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|